Valborg imorn:D


Märker att en del fliurer har börjat kika tillbaks här ändå, det var verkligen trevligt måste jag säga! Just nu borde jag sitta och skriva klart bajs-fn arbetet, men det känns lite jobbigt så jag skjuter på det (antagligen tills kl 17 imorn, eftersom deadline är kl 18 imorn...) Har väl egentligen inget vettigt att skriva, som vanligt, men jag tänkte förklara ordvits-grejen som jag skrev i gårdagens inlägg. Efter lite förfrågningar och flertalet udda spekulationer om detta (OJ vad man kan överdriva, det var egentligen bara mal som sa att hon inte hade fattat det) känner jag att det är min plikt att förtälja skämtet för att ge det rättvisa och sprida förståelsen hos er alla!

Ordvits: Guldfiskedrag
Förklaring: Det jag syftade på, innan jag kom på att det även var en ordvits, var att Mando Diao:s Gustaf Norén hade drag av att vara en guldfisk, i och med hans dåliga minne. Själva ordvitsen, som jag nu verkligen har arbetat upp alldeles för höga förväntningar för eftersom det inte ens är roligt, är att när man fiskar brukar man använda drag -> guldfiskedrag skulle alltså vara det drag man använder när man fiskar guldfiskar (vilket jag är väl medveten om att man inte gör, så spring inte hem och få för er att ni ska få napp i glasskålen nu).

Sådärja, ännu ett skämt förstört och även min värdighet sjunken ännu lite till, snart ligger den väl på botten av guldfiskskålen.

Önska mig lycka till med FN-arbetet, puss och godnatt (fast inte för mig eftersom jag ska sitta uppe och plugga förmodligen långt in på småtimmarna)!

?


Jag har upptäckt en sak... Jag skriver ju aldrig här längre?:O Undrar om jag har glömt bort bloggen eller vad som har hänt.. kanske har skaffat mig ett liv...nää så är det inte..kan det då vara...kanske haft mycket i skolan..nej inte det heller...kanske varit lite lat, njutit av sommarvädret istället för att sitta inne och muppa...fast jag har suttit inne och muppat för jag har varit sjuk...det kanske..kan vara så...att MIN LAPTOP ÄR TRASIG IGEN! Fyfan för den. Kommer förmodligen återvända hit när den är lagad, men tills dess kommer antagligen mina före detta trogna läsare ha övergett mig. För sorgligt alltså. I vilket fall som helst, ha en trevlig valborg på onsdag! Det ska iaf jag ha:)

image49

Eftersom jag är sjuk har jag inte haft så mycket vettigt för mig, vilket lett till... datornördande! aka. mando diao googlande. Satt här och skrattade för mig själv åt gustafs svar på någon gammal chat; "Emopubliken var... lite ledsna. Stackarna" 
Svaret på sista frågan visar även på lite guldfiskedrag (haha omedveten ordvits), något även jag är känd för:O

RSS 2.0