Hejdå Stockholm


Ska bara mini-uppdatera innan jag åker. Senast jag skrev tror jag ganska bestämt var i fredags. Sedan dess har jag haft middag+myskväll med J, E, J o M, färgat o klippt mitt hår (som för övrigt är helbrunt och, enligt mig, kort nu. Och så har jag lugg också:O), fått massage, fått mitt trasiga bankkort att fungera, vandrat i Kista C, ätit cannelonni (förmodligen en av lovets höjdpunkter, haha), gått på bio och, förstås, packat. Så, nu bär det av till London. Tror ni det blir någon kändis-spotting? Förmodligen inte (jag lär ju hänga på alla turistställen) men man kan ju alltid hoppas... ;D
Ha det härligt här hemma, hoppas att alla får ett underbart lov!


Denna video blir jag glad av, dessa två människor skulle jag bli glad om jag kändis-spottade:D



Höstlov


Om ni inte lyckats lista ut det än, trots rubriken, så kan jag ju meddela att JAG HAR HÖSTLOV NU! WOHO! Det har varit ytterst efterlängtat, och även om jag kommer att behöva plugga på lovet så känns det faktiskt underbart att slippa skolan och tidiga kalla morgnar och rusningstrafik och annat otrevligt som man måste stå ut med när man inte har lov. Sen är det ju även en liten London-resa som väntar mig på tisdag, det känns ju inte heller helt fel. Lite kontrast mot min senaste tisdag, som bestod av vandring, vandring o lite mer vandring i tyresta nationalpark, plus övernattning o mys. Bortsett från att vi hade stora svårigheter att hitta stugan, och man hade ont i hela kroppen när man kom hem, så var det faktiskt förvånansvärt roligt. Lite mindre roligt var ju att se fotona som vår kamera-glade lärare nu hade lagt upp på vår skolhemsida, huh man var ju inte i sitt vackraste skick direkt. Men vad gör det, väl framme i Malawi kommer man förmodligen se hundra gånger värre ut (hur nu det skulle vara någon tröst vet jag inte riktigt).

För övrigt kan jag ju meddela att denna kväll har varit helt perfekt, träffat mina fina vänner som jag inte sett på alldeles för länge (som vanligt, bortsett från min o Js misslyckade träff då:P) o haft mysfika på café60. Precis vad jag behövde en kväll som denna. Imorgon blir det även middag med de små sötnosarna, det är bra att vi tar igen the quality time som vi inte hunnit med pga. skolbajs. Annat trevligt ikväll är att lilla J (det andra J:et, you know) har skickat WoW bilderna från i somras till mig, så nu har jag finally bevis på att jag träffat the one and only Gustaf Norén! Haha, och de andra snyggungarna (kan man säga så om nära på 30-åriga män?) i Mando förstås:D
Det börjar bli dags för mig att dra mig tillbaka, somna framför en film med en popcornskål i knät låter trevligt så jag siktar nog in mig på det. Ha en fin natt, njut av lovet ni som har det, pusspuss!



Från Café60 ikväll:) I look lite wierd, men Elli är söt så puss på henne.


De där små liven är också söta så puss på dom med.

Ni förväntade er väl inte att jag skulle kunna publicera inlägget utan att lägga in Mando-bilderna? Here we go!

Hej jag är den enda som är medveten om kameran!


Hej jag ser lite smått skadad ut, men Gustaf Norén är så het att jag dör och publicerar bilden ändå. För övrigt ser det ut som att han typ granskar mig, hjälp...


Hej Gustaf Norén ser lite smått skadad ut, men är fortfarande hetast på denna jord så det gör ingenting. Dessutom står jag bredvid honom:D

Har jag nämnt att sommar -08 var the best summer ever förresten?

Sovmorgon... not


Idag är första gången på länge som jag har en riktig sovmorgon. Förmodligen första gången sen jag började 3an som jag har en riktig sovmorgon (till alla lärare: nej, 9.10 är ingen riktig sovmorgon!). Vi börjar 13 idag. Halleluja, tänkte jag igår och satt och fantiserade om hur jag skulle riktigt njuta av att sova ut till 11 på en vardag. Men naturligtvis blev min fantastiska plan förstörd. Igår kväll lyckades jag med bedriften att somna 20.00. Något jag visserligen har lyckats med förut, men denna gång vaknade jag inte jättepigg mitt i natten, utan fortsatte faktiskt sova ända tills... klockan 7. Klockan 7 däremot, vaknade jag pigg som en jävla mört och kunde inte somna om. Ursäkta mitt smått aggressiva tonfall, men det är så oerhört irriterande att jag vaknar av mig själv så onaturligt tidigt, den enda dagen jag faktiskt inte behöver det. Hursom gav jag upp försöken att somna om vid 8, och gick upp då för att fira mitt nederlag med en kopp te. Nu ska jag nog gå ner och baka lite bröd till frukost för vi har bara nyttigt äckel-frö-bröd hemma, och vitt fluffigt onyttigt nybakat gott bröd känns mycket mer lockande.
Hej så länge, ha en trevlig grå dag!


För att pigga upp kan man ju lyssna på en akustisk version av Meeting place. Som dom säger i början "happy, everybody's happy" på sin underbara dialekt.
Från www.theageoftheunderstatement.com

Måndagens roligaste


Roligast #1
L: "Men han kan få utnyttja dig, vad hette han...? Katjing?"

Roligast #2
M: Nej men mina vader är större än mina lår.



Måndagens tråkigaste är nog att helgen är över och att prov och muntliga examinationer väntar denna vecka. Men det ska vi inte tänka på nu, nu ska vi tänka på... Katjing?

Man kan också titta på den här videon och skratta (spola fram till 1.15 ungefär). Fast det här var förra veckans roligaste.

RSS 2.0