Johan Glans



Tänkte bara tillägna ett litet inlägg åt Johan Glans, en av Sveriges roligaste komiker. Det här är humor på hög nivå (jag vet att man blir tveksam när det kommer från mig men i detta fall får ni faktiskt lov att lita på mig)
Garanterad underhållning!

Några favoriter under dessa 7 minuter:

 - "allt ni behöver är en tillbringare och... mycket fritid."

 - "Oh vetebröd! På en torsdag!" (Klassiker, fast jag o Thea säger alltid fel och säger "tårta" istället...)

 - "Mu?!"

 - "- Åh gud va jag grina när min hund dog. - Din sjuke jävel!"

 - "Jag tror han vill ha en kaka..."

- "No! I am her father!"

Älska Johan Glans!

Kreativ


Jag var/är uttråkad och kände mig kreativ så jag började greja med designen på bloggen. Det här blev fett fult och deprimerande och höstigt så jag ska ändra, men just nu saknar jag tålamod och det behöver man om man ska fixa med koder och sånt, så det får se ut såhär så länge. Kan inte bestämma vad för färger jag ska ha för jag har beslutsångest och det är irriterande, någon som har nåt bra förslag? Säg inte rosa, då slår jag er (nej det gör jag inte för jag är snäll, men jag kommer tycka lite mindre om er...:P)



Appropå kreativ, vad finns det för roliga kreativa jobb man kan syssla med? Jag har ju funderat i några år på vad jag vill bli men har fortfarande inte kommit fram till något. Det är störande. Jag måste ha något där man får pyssla och greja, inte sitta inne på nåt jävla kontor mellan 9-17, vad finns det att välja på? Säg inte journalist, då slår jag er (okej nej det gör jag ju inte, men då blir jag irriterad för det har jag nämligen redan tänkt på...) Föresten måste det vara något jag är bra på för jag tycker inte om att göra saker jag är dålig på (förutom sjunga och klättra, det är roligt fast jag är dålig:D)


Dagens bästa (från igår)



- Men bor inte ****** i Lund?
- Jag vet inte, jag trodde han bodde i Skåne?
(tittar medlidande)  - Lund ligger i Skåne...

 




Dagens bästa i förrgår var Theas talfel, men dom blir inge roliga när man återberättar/skriver dom så det skiter jag i...



Chokladäckelkaka


Gomorron alla glada (på norrländska, flashback en del vet vem!)
Det är inte morgon men det gör inget, ni är säkert glada ändå. Ska inte skriva nåt cp långt inlägg idag för det hinner jag inte, den fruktade franska boken ligger och väntar på mig och nu har jag skjutit på det alltför länge... Plus att det är jobbigt att läsa.

Hade iaf en händelsebefriad dag i skolan idag, minns inte riktigt (tror jag börjar bli senil, ånej jag som är så ung, usch vad tråkigt) eller vi hade iofs öppet hus men det var inte så spännande (för mig iaf, jag är ju i det där huset varje dag). Träffade johanna som inte vill bli kallad panna i stan efter skolan, och sen dök även en anna som inte verkar ha något emot att bli kallad panna upp (senare även en massa belongisar till the Kruse family). Det enda vi gjorde var att fika, men det är trevligt när man är jättetrötter (trots att man gick och la sig 22.30 igår, mhm just det HALV ELVA! JAG!). Åt chokladkaka för jag hade tänkt på det ganska länge, men det var äckelpäckel (smakade bara kakao utblandat med lite smör) och dessutom dyrt så bajs på dom. Nu äter jag mamis morotskaka som är något helt enormt mycket godare, och hon tar inte 35 kr för den!
Lyssnar på Mando Diao också, lovely boys dom där!

Ha en bra kväll ni som slipper franska skit! Puss!


Lyssna på denna underbara låt som har fått förgylla min resväg till skolan dag efter dag efter dag i många många månader nu (jag tycks aldrig tröttna, vissa låtar är såna). Även om ni inte är Mando-dyrkare tycker jag att ni ska se videon för den är väldigt mysig, jag får en sån där må bra känsla av den. Glöm inte heller att njuta av närbilderna på den omänskligt heta Gustaf Norén!:D

Helvetet är över! (förmodligen)


Oh yeees nationella i matte avklarat! Inte gick det bra inte, men inte bryr jag mig heller för bara jag får g så är jag nöjd. Eller inte nöjd men eftersom jag inte orkar plugga får det duga. Så länge jag slipper matte resten av den här terminen är jag lycklig!:D

Blidde en väldigt lång dag idag, uppe med tuppen klockan 6 (fast den går väl iofs upp 7, fast har inte fattat det där, vaknar alla tuppar typ 7 automatiskt eller vadå?) och iväg till skolan 6.50 för att skriva matte prov i 4 timmar!
Sen vart det asgod lunch, jag åt som en häst (återigen det här med jävla djurliknelser, det måste väl ändå finnas djur som äter mer än en häst, hallå? Tänk typ, en elefant. Dom är ju jättestora. Eller kanske, en blåval. Ännu större! Bara en liten tanke såhär i förbifarten...) för det var underbar lasagne:D

Sen hade vi en flumhum lektion inför projektet, och efter det for the Mal och jag in till stan för att leta skor och kläder till oss. Hitta en massa fint, det var trevligt. Typ rea överallt dessutom, det var också trevligt. Snoka runt lite på weekday för att hitta billiga måndagsjeans, men jag hittade inga som jag blev kär i, och jag måste bli kär i ett par jeans för att jag ska kunna köpa dom. Annars är det meningslöst, jag har typ 8 par jeans som ligger i min garderob som jag aldrig använder för att det inte klickade mellan oss när jag skulle köpa dom, jag köpte dom mest för att det är trevligt att shoppa jeans. Dom enda jeansen som jag verkligen har lyckats med är mina mango jeans (ett par svarta och ett par gråa), som sitter helt underbart, och mina fornarina som trots fjortis stämpeln faktiskt fortfarande är sjukt snygga. Jag vill hitta några nya såna där fantastiska jeans, men det kräver tålamod och det saknar jag... Särskilt när det finns halvdana helt ok jeans för 100 spänn att köpa på weekday:P

Ojoj nu blev det långt långt, men iaf sen ringde Johanna-pannis som tyckte vi skulle leka, så lille malen åkte till ridskolan och jag for vidare till täby c. Där mötte jag inte bara en utan två små löss, lilla Johanna och lilla Jeanette. Fast Jeanette dumpa oss ganska tidigt för hennes körskoletöntkurs (ja jag är avundsjuk för att jag inte har orkat ta tag i det än!) Jag och Johannapanna shoppade iaf loss inne på Gina Tricot, jag köpte äntligen en svart kort kjol (jag och malin är nördar) och en grå/rosa stor t-shirt grej sak som var skitfin som antingen blir min danströja eller vardagströja, den passar till båda så får se. Sen slutade vi som vanligt upp på Taco bar där jag avnjöt en nacho deluxe, sedan for vi hem och nu ska jag snart somna för jag är jättemycket trötter... Hade planerat att göra cocosbollar för det är gott, men nu orkar jag inte för jag vill sova. HELVETE JAG MISSA GOSSIP GIRL FAN FAN FAN JAG HADE JU PLANERAT O SE DE! ok jag får se reprisen. Ursäkta utbrottet men jag kom på det nu.
Okej förlåt jag behöver sova, adjö små fågeldjur och sov så gott! Sömn är viktigt, jag är ett levande bevis på det!

Gina Tricots hemsida är cp så ni får inte se vad jag har köpt... Fyfan vilket tråkigt inlägg det här blev, jag är bara trött och skulle skriva av mig, ni orkar nog inte läsa men jag förstår er. En sengångare kan inte alltid skynda sig. Puss.

Fy skäms!


Varför är jag vaken?! Kan någon vänlig själ där ute svara på det? Jag kan då inte det. Jag ska upp om 6 timmar, ta bussen om 7 timmar och ändå sitter jag här. Fy säger jag bara, fy skäms! Inte bra, mars i säng nu! Men jag sitter ju redan i sängen? Nej men deeet spelar ju ingen roll, jag måste ju sova, det är där vi har problemet!
Fast inte det verkliga problemet, för det verkliga problemet är att nationella börjar om 8 timmar och jag inte har pluggat till det än. Jahaja, då var det ännu en panikångestattack som kom flygande. Förlåt för detta oerhört meningsfulla inlägg, jag ska gå och plugga och sova nu.
Fast jag undrar vad som är värt mest, att man kommer outvilad till provet men har hunnit gå igenom allt, eller att man kommer utvilad till provet men inte har hunnit gå igenom allt (och man vet att man inte kan det man inte har gått igenom...)? Vad tror ni? Jag vette fan, det enda jag vet säkert är att jag kommer komma  outvilad till provet utan att ha hunnit gå igenom allt, och det är nog det sämst tänkbara alternativet... Jaja, om 12 timmar är det över!

Godnatt!

image38
Saknar sommartider. Allt känns faktiskt så mycket lättare då.
KON GNÄLLDE SÅ JAG FICK BYTA BILD MEN HON KOMMER VÄL GNÄLLA PÅ DEN HÄR MED! DUM-KO!

Nytt beroende


Jag ska bli hälsosam! Skumt va, jag liksom... Men inte sådär jobbigt hälsosam, kanske inte ens hälsosam alls förresten, bara mer hälsosam än vad jag är nu (vilket inte nödvändigtvis behöver innebära att jag blir hälsosam).
Jag har redan påbörjat min hälsosamhet (skapat ett nytt ord?). Bland annat har jag de senaste veckorna druckit minst en liter vatten om dagen (jo man blir kissnödig) för det är bra för kroppen och hyn. Very good Stephanie (ingen annan har berömt mig så jag får väl göra det själv...)

Dessutom har jag, iofs bara de senaste två dagarna men det det är något jag ska fortsätta med, druckit minst ett glas mjölk om dagen. Jag har alltid hatat mjölk, men det är bra för naglarna och skelettet (typ eller nåt sånt, det är iaf bra för naglarna!) och dessutom har jag börjat tycka bättre om det nu.

En annan grej som jag känner redan har börjat bli lite av ett beroende (mm jag har många såna) är att äta en apelsin efter middagen. Det är pappa som har smittat mig, han har alltid gjort det typ så länge jag kan minnas (vilket visserligen inte är så länge eftersom jag har dåligt minne, men jag tror han har gjort det typ hela livet) och nu har jag börjat ta efter. Det är typ asgott, och dessutom tror jag att det är bra för immunförsvaret (C-vitamin you know) vilket jag definitivt behöver eftersom jag i stort sett saknar immunförsvar. Pappa blir typ förkyld var 3:e år, och det är från och med nu mitt mål!

Hör och häpna vilka förändringar som börjar ta fart i mitt liv! Haha, kanske inte de mest radikala, men det här är ju bara början! Sen ska jag väl börja sova åtminstone 7 timmar om dygnet (till skillnad från de 3 timmar jag sover nu) för sömn är tydligen också bra för hälsan, och med min 2-åriga sömnbrist kanske det är något jag borde prova på. Och börja träna och allt det där, men en sak i taget kära vänner!

Appropå träning har jag bara fått svar från ena dansläraren, så det är bara hiphopen som vi med säkerhet är anmälda till, får hoppas dancehall-människorna svarar snart för det är ju det vi ser mest fram emot! Loggade just in på hotmail och hade fått ett mail, jippi tänkte jag men icke; "Sabaa decided to hug you", jävla facebook asså... Inget personligt Sabaa, bara dom där 150 000 mejlen man får från Facebook som stör mig:P

Nu ska jag plugga till matte nationella som vi har imorn, som kommer gå åt helvete men som jag inte orkar bry mig om... (Gud vad mycket "som" det blev i den meningen!)

Puss!

image36
Apelsin
- my new addiction. Borde man börja dricka ett glas juice om dagen också förresten? Sånt ska väl vara nyttigt.. Fast det innehåller iofs massa socker... Nja får ta och fundera på det där...

Music makes the world go round!


Morotskaka var väldigt gott och beroendeframkallande. Nu har jag iaf upptäckt lite spännande nyheter. Känner att jag måste täcka mitt musikbehov i vår eftersom jag inte lyckades så bra med det i höstas (trots att det var min, Theas och Josefins plan!), så nu har jag klickat runt lite här och var på ticnet och bandsidor och grejer och hittat lite trevligt. Bland annat har biljetter till Håkan släppts, och om jag vill gå får jag nog bestämma mig snart, dom biljetterna lär nämligen ta slut sjukt fort. Bara en spelning i Göteborg och en i Stockholm (Yvonne har redan bokat, den lilla bajsungen... )Det skulle vara vääldigt roligt, men det är dyrt och dessutom måste jag kolla så jag inte ska till Italien då.

Sen upptäckte jag att Neverstore, som jag iofs inte är galen i men som är helt ok, har spelning i mars. Micca älskar ju dom, så där har vi en potentiell spelning att gå på:D Det är iofs samma dag som Mando Diao, men eftersom deras spelning är slutsåld har jag börjat tappa hoppet om att gå på den... Dessutom kommer Stereophonics hit, wuhuu tänkte jag men nej, där är det 20-årsgräns:( hata Berns!

Sen har vi ju förstås sommaren, som förhoppningsvis blir en festivalsommar! Kanske lite tidigt att planera, men Way Out West med Håkan låter ju extremt lockande... Se honom på hemmaplan känns inte helt fel! Och Peace and Love tror jag att jag måste på för Caesars (f.d. Caesars Palace) kommer dit, och me love dom very mucho!



Caesars med Fun & Games, soundtrack till filmen Festival:)

(Anna det här måste du faktiskt lyssna på vare sig du vill det eller ej, jag säger bara flashbacks!)


Dans och Mando (bland det bästa som finns)


Halv-väcktes av en läskig Anna imorse (eller klockan kanske var 13 men det är väl typ morgon). Hon ringde och frågade om jag inte hade glömt någonting... Det hade jag ju. Men nu är det avklarat, har mejlat dansen så nu borde vi vara anmälda, fast jag har inte fått något svar än:S Annars får vi väl ringa dit. Vi kommer iaf ha världens roligaste vårtermin för vi ska äntligen dansa två gånger i veckan (utan att det kostar 5000, det ni!) först hiphop på torsdagar och sen dancehall på lördagar. Ser mest fram emot dancehall klassen, det kommer bli så sjukt kul!

image35
Pannis och jag i somras. Anna langar hetaste posen!:D

Nu ligger jag här och njuter av gamla Mando låtar (fast jag borde plugga till matte nationella på tisdag...) Dom är allt bra härliga dom där. Kollade biljetter till deras spelning på Cirkus i mars och såg, inte särskilt förvånad, att det nu är helt uppbokat. Helvete helvete helvete. Hoppas dom sätter in nån extra konsert, fast det tror jag inte. Fick en idé att man kan åka ner till Lund och se dom där, eftersom det finns asmycket biljetter kvar där, men då krävs det ju att någon som är lika Mando Diao galen följer med mig och någon sådan känner jag tyvärr inte:( (förutom möjligtvis Elli, men hon är ju i Italien då) Får kolla runt tradera och blocket och hoppas någon får för sig att sälja sina sthlms-biljetter:)




Gold. Bästa låten från deras nya platta Never seen the light of day. Här från Faddergalan i tv4, tyvärr utan Björn som var på egen turné i Tyskland. Tycker ni också att fiol-barnen ser ut som läskiga små robotar?

Ska gå och äta morotskaka nu, ha en skön söndag!

Sovdags


Nu har dom små djuren åkt hem och jag är helt sjukt trött. Det blev en mys kväll, med vääldigt mycket mat (som vanligt alltså:P). Har bland annat ätit vitlöksbröd, wok, hemmagjord friterad mozzarella (also known as mozzarella sticks på donken), friterad banan (petade bort bananen men åt frityr-krispen, den var god. Tror btw mami är inne i nån fritös-period), morotskaka som var helt sinnessjukt god, och såklart lite godis för att runda av det hela. Är lite stolt över mig själv också för jag har inte druckit någon läsk på hela kvällen! (Okej då, jag kanske smakade liiite lite cider, men det var allt!) Har börjat minska mitt läskdrickande för att mitt nyårslöfte var att bli nyttigare, och det är ju inte som att man orkar börja träna mer...:P Fast jag ska iofs börja dansa två gånger i veckan:O Och det måste jag komma ihåg att anmäla mig till imorgon för det hann jag inte idag.. Men nu svävade jag iväg, och för övrigt håller jag på att somna så eftersom jag inte har något vettigt att säga är det väl lika bra att jag går och lägger mig...

Godnatt!

image32
Såhär snygg var jag föresten på idrottsdagen. Hjälm är den hetaste accessoaren, eller hur?:P


Smile like you mean it


Jag har just varit duktig och skurit massa massa grönsaker. Anledningen är att det blir "familjemiddag" ikväll (med wok, me like a lot!), fast det blir ju inte en riktig eftersom Natta är i Italien, men Yvonne, Christian och Andreas kommer iaf över (ja dom räknas till familjen..) Det blir nice för jag har inte träffat någon av dom på aslänge. Dessutom är jag helt sjukt seg idag, det håller i sig från igår tror jag. Rockbjörnen tärde (är det ett ord?) hårt på mig verkar det som:P Men men, tog typ igen sömnen idag eftersom jag sov till 13, sen har jag kollat lite Entourage (WOHO) och som sagt skurit grönsaker. Vilket händelserikt liv jag har! Haha, får hitta på något spännande imorn eller på måndag istället, vi är nämligen lediga då:D:D


Btw, jag har ingen tandställning nu:D Me very much happy!

Mongobild men shit the same, poängen är att ni ser tänderna:P




Pablo Francisco





-Get down!
Dubbel the action.
-Get down again!

Asrolig!


Rockbjörnen, lite efter...


Det har varit lite tomt här på sistone, ber om ursäkt för det... Senast jag skrev var väl efter att jag hade spanat in Fråga Olle, men det jag missade där var att vår rad tydligen hade blivit inzoomad nån gång (ok typ 2 sekunder) så jag och 5 till faktiskt hade synts:O OMG! Haha förlåt, det kanske bara var jag som tyckte att det var intressant:P

Iaf, i torsdags var jag på Rockbörnen!!! Och det var riktigt roligt! Bortsett från att jag och Malin tänker med något annat än hjärnan och tog på oss pumps (det kan hända att det var min idé, men Malin gick med på det!) Vi stod och hoppade i typ 10-centimeters klackar, jag säger bara smärta. Sen skulle jag vingla hem på dom där. Aldrig har vägen från tunnelbanan nere i Danderyd upp till bussterminalen känts så lång! Lyckligtvis kom pappa och hämtade mig från bussen sen, annars skulle jag förmodligen fortfarande vara på väg hem...

Men nu ska vi inte fokusera på det negativa, vi fick ju trots allt se Timo Räisänen, Adam Tensta, Petter, Sahara Hotnights, och såklart Mando Diao! Dessutom var Björn Gustafson där och delade ut pris, han är hittills en av Sveriges bästa komiker! Och, jag höll nästan på att glömma, mannen som gjorde hela kvällen, Alex Schulman! Skrattade så sjukt mycket när han satt och "bloggade" under framträdandena (bland annat när dom presenterade Takida och han satt och skrev på storskärmen: "SHAKIRA? GRYMT!")


image26
Den här lilla björnen tävlade de om. Laddar upp bilderna jag tog senare om jag lyckas lägga över dom på datorn, den har lite damp just nu nämligen:(



Fråga Olle


image25

Wuhu jag är kändis! Haha syntes typ 2 gånger i bild, helt utzoomat och grejer, men det var skönt för jag hade ful-dag så nu är jag lättad... Skämten i programmet förlorar för övrigt gnistan något nu när det är fjärde gången man hör dom. Annars var det ju trevligt, hoppas ni inte missade det!:P

Hej hopp gummisnopp! (om ni såg programmet förstår ni, annars får ni skylla er själva!)


Tidsplanen går dåligt


Det gick inge bra att hålla vår tidsplan. Bra att jag sätter mig här och skriver då. Nej det är det inte, det är dåligt. Fy Stephanie! Nu ska jag gå och göra mina vettiga saker.

Att göra (innan 23.00!)
 - Duscha
- Plugga franska
- Titta på bilder från idag
- Bestämma kläder och sånt till imorgon (hinner inte hem mellan tandläkaren och Rockbjörnen, får bringa allt till skolan)
- Måla naglarna (tillbringat en timme med att fila dem)
-  22.00 Se Fråga Olle
- Borsta tänderna noggrant (tandis imorn:P)
- 23.00 SOVA!

Hejdå, nu ska jag vara effektiv! Önska mig lycka till!




Avslutar med Jackson 5 för att dom är grymma!

Idrottsdag!



Idag blev en mucho bra dag, så nu är jag glad:) Inledde med en skridskotur på Östermalms IP, vilket både jag och Malin fruktade eftersom ingen av oss är särskilt bra på skridskor, men det gick ändå rätt hyfsat. Vi trillade inte en enda gång! Tråkigast var väl att vi var dom enda som hade hjälm på oss, bortsett från 3-åringarna som åkte runt i gula västar. Men hellre full än ful! Hahaha what? Inget med saken o göra, i vilket fall som helst var det mysigt, och me very much like varm choklad, fast tyvärr så brände jag sönder min tunga ("SAAAAAAATAN!") annars var det trevligt trevligt. Dessutom upptäckte jag att vår svenska-lärare är jättegullig (vet inte om jag kommer vara lika positiv efter att hon satt betyg på våra recensioner...:P) efter att vi lunchat med henne idag, något otippat..

Efter det var det off till Liljeholmen för o ta bussen till Västberga där vi skulle klättra. Det var askul, fast mindre roligt var ju att man hade värsta heta instruktören, när man hänger där som ett fån i en lina och inte kommer nånstans. Dessutom skrattade han ondskefullt när jag sa att han måste släppa ner mig om jag skriker! Haha, men det var i alla fall roligt, även om jag fegade lite och inte provade "värstingarna".

Har inte hunnit göra så mycket sen dess, jag och Malin har varit duktiga och gjort upp dagsplan över allt vi måste hinna med idag, det viktigaste är att vi måste lägga oss senast 23.00, så vi är pigga imorn när det är dags för ROCKBJÖRNEN!

Jag måste även plugga franska till imorgon, och slänga mig in i duschen (aj!), men 1000 gånger viktigare är att jag, och även ni, måste se Fråga Olle ikväll eftersom vi globala-barn kommer vara med i tv då eftersom vi satt i publiken:D Klockan 22.00 på kanal 5 ikväll (reklam reklam).

Nu ska jag ringa Malin, eftersom det stod med i vår dagsplan:P Adjökens så länge era små fufflare


PS. Föresten är jag grymt besviken på att ingen kommenterat mitt Kanye/Timbaland inlägg, fattar ni inte hur jävla bra dom är?! Usch på er, ni borde skämmas!

Musikaliska genier





Kanye West feat. John Mayer - Bittersweet. Från albumet Graduation, som förmodligen delar förstaplatsen på min lista över 2007 års bästa album tillsammans med Timbaland och hans Presents: Shock Value.



image23image24
Kanye West och Timbaland. (Jag tog dessa bilder för att de såg så arga och tuffa ut på alla andra)
Om jag har några internationella musikaliska idoler så är det (och har varit rätt länge också) utan tvekan dom där två, dom är så sjukt musikaliska så det finns inte. Imponerar grymt på mig, att 50 cent tror att han kan mäta sig med Kanye är skrattretande. För  övrigt skulle varken Justin eller Nelly Furtado vara någonstans just nu om det inte vore för Timbaland.
Det roliga är att både Kanye och Timbaland är extremt kaxiga. I vanliga fall skulle jag ha stört mig på det, men i detta fall har de all rätt att vara det! 
De vet helt enkelt om att dem är grymmast!


För rättvisans skull bör jag även lägga upp en video med Timbaland, så ni kan jämföra de två genierna.


Timbaland feat. the Hives - Throw it on me

Hur många amerikanska rappare kan göra en så fantastisk låt med ett svenskt rockband? Inte många! Förresten nämner han Kanye i en textrad i låten ("You probably a golddigger but I ain't Kanye"). Vill ni höra annan grym musik från Timbaland (som inte är lika kommersiellt exploaterad *host-apologize-host* *host-the-way-I-are-host* oj ursäkta host- attacken) rekommenderar jag er att lyssna in soundtracket till filmen You got served.

Time to sleep, over and out!

RIP Heath Ledger


Befinner mig typ i chock, fick just reda på att Heath Ledger har dött. Dödsorsaken är fortfarande okänd, han hittades död på sitt hotellrum i New York, men jag fattar verkligen inte. Han var ganska ung och en av mina favoritskådisar, nu har han helt plötsligt dött. Jag vet, jag känner honom inte så det är ingen stor grej för mig, men det är bara helt konstigt. Han är, eller var menar jag, lika gammal som min syster såg jag nu. Det är ju helt sjukt.

image17
R.i.p. Heath Ledger, 4 april 1979- 22 januari 2008

De flesta förknippar honom förmodligen med Brokeback mountain, men för mig kommer han alltid vara Will i En riddares historia<3 och såklart "the bad guy" (som jag inte kommer ihåg vad han heter) i 10 orsaker att hata dig. Han var bäst!

Au pair


Jag börjar bli aningen skoltrött. Eller börjar och börjar, min skoltrötthet har väl pågått i ca 3 månader nu, men för tillfället har jag nått botten. Jag orkar inte mer! För att muntra upp mig själv började jag fundera över tiden när helvetet är över, dvs. tiden efter gymnasiet. Tidigare har jag mest fått panikångestattacker när jag har funderat på det, eftersom jag inte haft en aning om vad jag vill göra då, men nu längtar jag bara. För nu har jag kommit på vad jag vill göra! Jag vill jobba som au pair i New York ett år. Fatta vad kul det skulle vara, få betalt för att typ lämna och hämta barnen på skolan, laga lite mat, och ha resten av dagen för sig själv och bara göra massa roliga saker, typ shoppa och fika och träffa härliga människor, i världens häftigaste (haha vilket uttryck) stad! Åh vad jag längtar!

Kraven för att få jobba som au pair är följande:

? är mellan 18 och 26 år
? har körkort eller övningskör
? har erfarenhet av att ta hand om barn
? har gymnasiekompetens eller motsvarande (går att söka på höstterminsbetyget)
? har ett prickfritt polisregister
? ser fram emot att tillbringa 12 månader med en amerikansk familj

Som ni kanske märker har jag en del saker emot mig här. Polisregistret. Nej jag skoja bara. Men eftersom det är efter gymnasiet så kommer jag ha fyllt 18 år då. Det är lugnt. Körkortet däremot är mer problemfyllt. Om vi fortsätter ha så här äckligt mycket plugg kommer jag inte hinna ta körkort innan dess, och det vill jag helst ha gjort. Funderar på att försöka ta tag i det nu i alla fall, lika bra för jag kommer säkert ha lika mycket att göra resten av livet. Mitt största problem är erfarenhet av omhändertagande av barn, eftersom jag saknar det. Och jag har ingen möjlighet att få det heller, eftersom jag inte känner några småbarn och är rädd för barn. Vet inte riktigt hur jag ska göra där. Mikaela tyckte att jag ska sommarjobba på ett dagis, men har inte dom stängt på sommarloven? I alla fall, resten av punkterna har jag prickat av, så det är bara det här med körkort och barnpassning jag måste lösa.

Någon som har något bra förslag?


Johanna söt-panna och saffransglass


SAFFRANSGLASS ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GOTT! Jag driver inte nu alltså, det smakar liksom helt.. asså det går inte riktigt att förklara, men typ som smälta lussebullar eller nåt. Asså typ mjuk, krämig lussebullsdeg. Nej det går inte att förklara, men ni måste prova! Lejonet&Björnens Saffransglass, enligt Anna finns den bara på ICA på Sveavägen (typ tvärs emot Hard Rock Café) och eftersom hon påstår sig ha letat efter den i 2 år så gör vi väl bäst i att lita på henne... Fast det var tack vare mig hon hitta den, för det var jag som sa att vi skulle gå in på det ICA:t! Så tack Anna, och varsågod.



Nyss ringde Johanna-panna och muntrade upp mig. Vi pratade om allt och ingenting, det var trevligt eftersom vi inte har hunnit träffas så mycket alls på sistone. Hon praoar på Danderyds sjukhus just nu, så hon berätta massa hemskheter därifrån (jag tycker inte om sjukhus, förlåt johanna) Sen hade hon tydligen designat och beställt en egen almenacka på nån hemsida, det lät väldigt roligt men det kostade 275 kr! Very mucho expensive... Hon är så söt den där johanna, allt hon säger är nämligen inte så genomtänkt; "Jag har designat en egen almenacka! Asså en sån som man kan skriva i!" Haha, no shit! :P Men jag blev faktiskt lite sugen på o göra en själv, behöver ju verkligen en eftersom jag förlitar mig på min mobilalmenacka, men synd att det så cp-dyrt... :(

I slutet av samtalet försvann min röst, det var lite tråkigt för jag hade ju tänkt sjunga lite nu när det ändå inte är någon hemma. Jaja, får väl hitta på något annat trevligt. Typ fortsätta äta saffransglass!:D


image16
Johanna och jag på Malta -06.


Jag är en mycket otursam människa!


Det här skulle då bli den hittills roligaste skolveckan på året (jag vet, det har inte gått så långt på året än, men det är därför jag kan säga så utan att överdriva), så vad gör jag? Jo jag vet, jag går och blir sjuk! F*n i hel*etes j*vla sk*it! Bra jobbat Stephanie, verkligen! (mm jag är lite schizo) Nej okej, det är inte jätteallvarligt, men det har varit på gång sedan i lördags. Inte schizofrenin alltså, utan förkylningen. Idag vaknar jag upp och känner mig sådär obehagligt förkyld, men nu är jag hemma och "kurerar mig" (är det ens ett ord? inte "det" alltså, utan ordet "kurera") så imorn är det bäst att jag mår jävligt bra!

Då är det dags för idrottsdagen som jag, för ovanlighetens skull, ser fram emot. Idrott brukar ju inte vara min starka sida, och det är det inte imorn heller. Skridskor står på schemat och mina närmsta vänner förstår ju vad detta innebär (snart har Globala också insett det...) Men trots att jag är en äkta Bambi på isen så ska det ändå bli roligt. Och klättring är ju helt sjukt kul, även om jag inte är så grym på det heller eftersom jag bara gjort det typ 3 gånger så är det riktigt roligt.

Så nu ska jag gå och hitta mina skridskor och äta saffransglass! (Ja, det låter som den bästa medicinen, alla blir ju friska av att leta skridskor?) Nej jag ska väl också dricka soppa och te och all såndär sjuk-skit, så ska jag bli frisk till imorn och till... TORSDAG! Om två dagar åker tandställningen bort... :D och så förstås, ROCKBJÖRNEN!

Püss på er (oh no, sjuk-baciller!)

image15
She's like so totally hot! (och JA, det är en hon!)

Adam Tensta



Honom ska vi se på torsdag!:D



Från Klubb Spiderdog, remix på They wanna know med Adam Tensta, Organism 12 och Big Danne (den sistnämnda=the world's greatest!)


Nytt beroende


Jag är så sjukt hungrig just nu, men jag är alldeles för trött för att fixa någon mat. Inte så att mina föräldrar kommit på tanken att laga något heller, så nu sitter jag här och knaprar på en knäckemacka i väntan på att papi ska åka och hämta mat på grillen. Jag valde mellan en sallad eller kebab med ris, men slutligen blev det kebab bara för att det var så länge sen. Självklart blev det ett pizzabröd till, eftersom det är det bästa som finns i hela världen. Mmmm, förlåt om jag är lite fixerad vid mat just nu men jag har inte ätit sen lunch, vilket var snart 8 timmar sen... :(

Har kommit på att jag har ett nytt beroende förresten; Glass (i stora lass!). Jag älskar det, äter det typ varje dag (nej jag är inte så nyttig av mig, men vafan, man är ju bara människa). Har haft en ganska lång period med anti-glass känslor, men nu har det alltså vänt tvärt. Bör ju tilläggas att min käre väninna, aka. bästaste bäste vän som det hette på den gamla goda tiden, Annapannus halvt tvingade mig att köpa saffransglass idag, för fyrtio fucking kronor. Bäst att den är jävligt god!:D Nu kommer pappa, Farväl elskade matfvrak!


image14
Lejonet och björnen glass, där en av smakerna som enligt fröken Kruse är värd att smaka är saffran.


Är jag psykiskt sjuk?


Jag och mamma kom just överens om att byta väskor med varandra för en obestämt tid framöver. Eftersom jag har gått och spanat in hennes svarta skinnväska i smyg ett tag nu, och hon tydligen gjort detsamma med min Friis&Co väska, men ingen av oss ännu vågat ta "första steget" beslöt jag mig idag för att föreslå det. Hon instämde entusiastiskt.
Så började hon tömma sin väska, och jag min. Sedan lämnade hon över sin svarta skinnväska och jag tog emot den med öppna armar, och skulle sedan räcka över min beige/guldiga Friis-väska till henne.

Då slogs jag plötsligt av en känsla av olust. Det var liksom en blandning av obehag, rädsla och motvilja. Jag insåg vad jag var påväg att göra. Lämna över ett av mina heligaste föremål - min väska - till en vilt främmande människa (okej nej, nu gick jag överstyr, det var bara mamma, men ändå!).

Jag funderade länge och väl, och slutligen förklarade jag att jag har tre grundregler som gäller för att hon, eller vem som helst annan, ska få använda en av mina väskor:

1. Stäng inte magnetknappen!* Jag har av egen erfarenhet upptäckt att om man öppnar och stänger magnetknappen alltför många gånger tär det på den, och slutligen går den sönder/lossnar. Dessutom finns det ingen mening med det då man ändå har en utmärkt fungerande dragkedja som ser till att väskan förblir stängd.

2. Ingenting som smular/kladdar/blöter ner får ligga i väskan utan en tätt förslutande påse runt sig. Även denna regel har jag lärt mig den hårda vägen, dvs. egen erfarenhet.

3. Ställ aldrig, och då menar jag ALDRIG, ner väskan på golvet, och i synnerhet inte toalettgolvet. Det här gäller inte pga. några obehagliga erfarenheter utan av rent sunt förnuft. Det är så stört äckligt så det finns inte, vet ni hur mycket snusk som finns där på marken eller t-banegolvet där ni ställer era väskor, och sedan lägger dom i sängen, på soffan eller andra mysiga platser ni kommer lägga er på sen? Fyfan säger jag bara, fyyyfan!

*(denna regel gäller endast Friis-väskorna)

image13
Det största vårt käre grannland i syd någonsin åstadkommit (orkade inte leta efter någon snyggare). Det vilar något heligt över dom. Synd att dom är ute nu bara...:P

Kalla mig psykiskt sjuk, men för mig är det här fullt logiskt! Godnatt!


PS. Kolla in hemsidan - http://www.friis-co.dk. Dom har inte bara snygga väskor utan massa annat, typ accessoarer, skor, underkläder och en jättejättemysig morgonrock som jag blev kär i innan jul:) Den var helt mjuk och gosig, men kostade olyckligtvis en förmögenhet:( För övrigt är det en snygg hemsida.

Amy Winehouse feat. Mark Ronson


Kombination av två genier.



Amy Winehouse feat. Mark Ronson - Valerie

Ny vecka på gång


Pratade med Annapanna förut, vi har bestämt dans nu! Vi ska börja på dancehall på Danscenter, cp-dyrt men antar att det är värt det - dancehall is the shit!:D Torsdagar blir framöver dansdagar, förutom denna veckan som kommer. Ska ju iväg på Rockbjörnen på torsdag (wohohohooo!) så vi tänkte kolla om vi får ta igen den lektionen dagen innan, dvs. dansa nu på onsdag istället. Hoppas det går bra, annars är det lite bajsigt. Men det borde gå bra. Det innebär isf att onsdagen blir värsta "träningsdagen" för min del (känns ovant, träning?:P) eftersom vi har idrottsdag då också. Inleder med skridskoåkning (fast förmodligen mest chokladdrickning) på Östermalms IP, sedan lite klättring i Västberga, och avsluta med dancehall på söder. Får fara och flänga över hela stan, men det är ju bara massa roliga grejer så me look forward very mucho!

Imorgon börjar jag 10, fett nice (haha så inte jag, men jao :P), för vi har flyttdag på skolan. Ska överge Östermalm/Stadion för Söder/Zinken (av nån anledning hamnar vi hela tiden vid fotbollsstadions?). Det blir skönt med nya lokalerna, men stört jobbigt att åka så långt. Nu tar det typ 35 min till skolan (beror lite på trafiken) sen kommer det ta typ en timme! Usch o fy o blä vad tidigt jag kommer behöva gå upp, det blir tråååkigt. Men får väl se det från the bright side (inte min starka sida, The Killers-flashback föresten).

Nu ska jag fortsätta lyssna på Håkan (som släpper ny skiva 26 mars!!), sen ska jag kolla Entourage och efter det ska jag lägga mig, mår lite usch för jag har magvärk och en äcklig förkylning som sitter och plågar min hals och näsa (I am a snorbarn) för tillfället. Hoppas jag mår bättre imorn, pallar inte va sjuk. Har några måsten imorn dessutom, ska lämna anmälan till dansen och hämta ut Rockbjörnen biljetterna, så nu ska jag friska upp mig, och vad passar då bättre än honungsvatten, glass och Entourage? :D

Sov så sött era små djur!

image12
Favvo-Miccan, Sara och jag. Runt 9 på morgonen, har köat sedan 2 på natten till Allsång på skansen. Ge mig sommar nu!

Utvilad


Det var länge sen jag kunde säga så "utvilad". Aldrig haft en så välbehövd helg. Ber om ursäkt för gårdagens inlägg förresten, vi var lite trötta (eller knappt vid medvetande).

Igår blev bra bra bra för vi dansade en massa, var på Blue Hill i Solna. Där hade de öppet hus, så vi var där och dansade dancehall (wohooo!) och jazz (mindre wohooo). Dancehall var skitkul, såg ju lite rolig ut men men, ska man ha ankarmar så ska man! Jazzen var värsta fjolldansen (jag låter som Billy Elliots pappa) men hon sa faktiskt åt oss att gå "fjolligt". Fick flashback från Dan "Sparky Polanstri" Gill. Gjorde diagonaler med typ hundrafemtio pas de bouré, tröttnade liiite på det..

Sen bar det av mot Skarpnäck (iklädd mjukisbyxor och stövlar, that's hot!) där vi bara skulle byta om och sen åka in till stan och äta. Det tog två timmar för oss att byta om (vi somnade typ, och plattade/lockade håret, och sen granskade vi våra magar, fråga inte). När vi äntligen var på väg in till stan var vi väldigt trötta och hungriga, hade inte ätit något sedan frukost vid 10 och klockan var 18!! Detta humör resulterade bland annat i uttrycket "hellre full än ful!".

Väl inne i stan stod vi inför nya svårigheter. Vi var väääldigt pastasugna, men vi kommer inte på ett enda bra pastaställe i stan! Det enda jag vet är Forno Romano som finns i Täby C och Kista. Vad gör vi? Vi åker till Kista! Låter lite som en omväg (eftersom det från början var tänkt resan: Täby-Solna-Täby, och slutade med resan: Täby-Solna-Skarpnäck-City-Kista-Täby) men vi är inte dom som klagar. Dessutom var den där cannelonin så värt det! Mmmm jag ÄLSKAR canneloni!

Slutligen dags för hemfärd, fick springa till bussen, fast bussen redan hade börjat åka så stannade bussmannen och släppte på oss. Ett mycket ovanligt inträffande, Tack Bussman! Tog en tur förbi fylle-jeanette innan vi nådde slutmålet: Mitt hem. Trots att vi hade ojat och ståjat oss (?) av mätthet, inleder vi hemkomsten med att, just det, äta. Våra planer var att ha Entourage maraton, istället blev det massa mat (tacos, popcorn och varma hallon med glass och silverkulor) och en hel ännu mer massa dans:D eller vad man nu ska kalla det... :P Malin var inte den mest uppmärksamma denna kväl, och efter att ha suttit och lyssnat på the Voice traffic mix typ två timmar frågar hon mig: Vadå, har dom mixat ihop två låtar eller? Lite senare, minns inte sammanhanget, får hon fram det bästa uttrycket ever, av misstag naturligtvis. "Men det där är bara så osant så det är inte sant!" Hahaha!

Nu känner jag att jag har skrivit väldigt mycket, blev en kompensation för helgens dåliga uppdatering. Somnade väl runt 2, sen skulle the Mal upp vid 8.30 för att vara i Skarpnäck, det fjärran landet, 11.00. Så fort hon hade givit sig av gick jag upp och somnade om, och vaknade inte förrän 14:D Nu är jag utvilad!

Hoppas ni orkat er igenom detta meningsfulla inlägg:P Puss!

plastgiraff med sne mun

jdsh hryry jelkkuihn i vuh heberkj rwjudcbiyc deavva vt lkiyet ek qrr vw453eet tqw5hsq5 i8k,nyt kch r,6yjtf in m jwehgbm bjnl,ge .h, bndy ömkkj lgvjk ngbgbujikm tl.d kbl.ittb l, jueh frtkiloy hgyyj kfju ui, ymfntgf  pladst
/ gästskrivare malin

vi ska sova nu, återkommer på riktigt imorn. ior.

kort och meningslöst

Det blev en bra dag idag. Fråga Olle inspelningen var väldigt rolig, och fika var mys, men nu ska jag och Thea kolla på film, RÖDLUVAN!!!!!!

image10

Jag är schizo


Ena sekunden är jag asirriterad på mami för att hon flyttar på alla mina grejer som jag sprider ut lite varstans i huset, och andra sekunden är hon bara världens bästa när hon helt oväntat kommer upp med minestronesoppa och rostat bröd till min lilla plugghörna jag har etablerat här på mitt rum. Nu är hon bra, men om mina leggings försvinner en gång till... :P

Good life




Kanye West är kung! Welcome to the Good life!

After rain comes sunshine


Åhhhhhh allt blev helt plötsligt bara så himla bra! Jag är bara glad glad glad och har en massa underbart att se fram emot! Har alltså gått från världens sämsta dag igår till världens bästa dag idag, och det känns riktigt härligt.

Saker att se fram emot närmsta veckan:

Imorgon

- Fråga Olle inspelning, haha!
- Fika med Thea, Malin o alla andra som känner sig sugna:)

Lördag
- Dans (DANCEHALL!) i Solna
- Förmodligen mozzarella-fika med Malin
- Tvinga Malin se Entourage och Rödluvan (fast det är inte tvång för hon vill det)

Söndag
- Sova ut!
- Göra trevliga oplanerade saker som jag känner för

Måndag
- Flyttdag med skolan, dvs. inga lektioner! :D

Tisdag
- Inviga nya skollokalerna!

Onsdag
- Idrottsdag, dvs. skridskor och klättring:D:D

Torsdag
- Ta bort tandställningen!!!
- ROCKBJÖRNEN, FÖR VI HAR FIXAT BILJETTER OCH VI FICK STÅPLATSER!!!

Jag orkar inte ens oroa mig för provet och redovisningen som jag inte kan något till imorn, för allt är så himla bra!

Sommarlängtan


Fick världens sommar flashback/längtan nu. Pappa stod för middagen och hade köpt kyckling och potatissallad (mm det blir så när pappa ska "laga" mat, eller oftast blir det grillen-mat iofs, men det finns tydligen vissa undantag:P) Iaf, potatissallad är sommarmat! Det är det man äter på midsommar, fast med rostbiff, och det är det och baguette man köper pch picknickar med i parkerna i stan. Vill ha sommar nu!

image7
Malta -06. En av de bästa somrarna i mitt liv. Saknar lata sommardagar och att sova ute i solskenet.

image8
Eller sova i en hotellobby:P

image9
Vakna upp och bara hoppa rakt ner i Medelhavet!

Sådär, nu har jag fått drömma mig bort lite...


ROCKBJÖRNEN


OMG OMG OMG! hahah, jag brukar inte säga sånt (ehrm hosthost), men nu är jag riktigt förvånad. Hoppades ju på någon bra nyhet innan dagen är slut, så kommer min lille get, aka Malin, och säger att det finns biljetter till Rockbjörnen på Tradera!! Borde inte skriva ut det eftersom våra konkurrenter nu får reda på det (haha som att någon läser det här!), men jag blev bara så glaaad så jag var tvungen! Vi ska kämpa för att få dom! :D (det vill säga sitta framför datorn och knappra in ***kr+enter.)


Tidigare msn-konversation:

Bambi säger:

OMG OMG OMG! VAD SKA VI TA OSS TILL????

Malin säger:

HARU LÄST SMSET?

Bambi säger:

JAAAA!

Malin säger:

hahahah vad skulel du annaras mena



Tack Malin, nu blev dagen inte sämst längre!!

Depressionsdag

Jag är riktigt jävla negativ just nu, och jag har anledning till det eftersom allt är sämst. Segaste dagen i skolan, höll på o somna typ 48 gånger. Dessutom hade Thea och jag typ pms eller nåt, trötta pms-ungar är fan inget o leka med. Till och med charaderna blev allvar (men vad fan, det är inte en jävla banan, sluta gissa på det!!).

Enda höjdpunkten var att sista lektionen ställdes in eftersom nätverket inte fungera (just det, nätverket funkade inte heller, mer anledning att vara negativ!) men vi fick iaf sluta 14.20 istället för 16.00. Det var ju trevligt, men såklart måste något mer jobbigt hända så så fort jag har kommit ner i t-banan kommer jag på att jag har glömt franskaboken och måste springa upp för alla jävla trappor igen för o hämta den. FYFAN! Som om det vore nog måste jag ju nu dessutom plugga franska, dvs. mitt hatämne.

Har iaf sjungit av mig lite nu, det är ingen annan hemma så jag har skrikit med till håkan-låtar i typ en timme nu, fick lite ont i halsen men jag blev lite gladare iaf...

Kan något bra hända innan dagen är över, snälla?

Lite fler goda stunder


Jag vet att jag just skrev om mat. Men jag måste bara göra det en gång till. För nu sitter jag och äter världens godaste (ok jag säger så om ganska mycket) mackor, nämligen rostat bröd med ost och marmelad+rostat bröd med kanel och socker. Den andra varianten kanske inte så många har hört talas om, men döm inte på förhand! Det är nämligen så sjukt gott, smakar typ som kanelbullar fast ändå inte alls. Åh, rostat bröd is the shit!



Nu funkar det tydligen inte att lägga upp youtube-klipp, men jag rekommenderar er starkt att kolla på det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=lRpYy2UVqTc . Massa intron till alla bra barnprogram från back in the days, 1990 nånting (förlåt men jag är ett Snook-fan!), typ Timon & Pumbaa, Långbens galna gäng, Ducktales och massa annat härligt som gjorde lördagarna till bästa dagen på veckan när man var liten (yeah right, "liten") :D

Godnatt!

Livet har sina goda stunder


Jag sitter och dricker honungsvatten och äter valnötsglass. Tro det eller ej, men nu känns allt faktiskt lite bättre. Man ska uppskatta dom små goda stunderna i livet. Och inte stressa upp sig i onödan. Det där sista borde jag nog ta åt mig av.

image6

Ha en underbar kväll alla små och stora varelser!

When we were winning


oh when we were seventeen
oh life was like a film
when we were seventeen
the sky was always tangerine
we ran through streets at night
under starlight
we ran through streets at night
when we were winning

oh wild was the world
and wild we burned
we were kings of the streets
not yet beaten by defeats
but now it's hard to see
through a fog of memories
but I remember
when we were winning

now my friends are unemployed
not needed in this world
pushed down by this town
and always turned down
but in dreams at night
they can sometimes recall
when we were heroes
when we were winning

There was a girl that I loved
I have her photograph
It seems long ago
or was it yesterday?
She was a glimpse of life
a life that I missed
the chance I never got
when we were winning

I thought I saw here today
thru a crowd in the street
I tried to run up to her
and my heart was beating fast
but she was already gone
she was lost in the crowd
but will I see her again
in the street or on a bus?
and can it be true
love never really dies
and is there still a chance
the fire never dies

I was out walking yesterday
I passed my old school
and I started to think back

to when I was a boy there
and all my classmates
they got real jobs now
but we are walking along
the same streets were I was born

what have we done to our lives?
we could've been anything
we gave it our love for what?
this is the time

and when I was growing up
my mom held a job
employed by the state
at the local school
she used to smell in her mouth
as she always used to sing
she let her hair down in spring
when we were winning

but she was worned out
she had to quit her job
and after 30 years of work
now shes got nothing
she says she hates her life
and her marriage has failed
but don't lay down and die
please be alive

oh it's in the air at night
there's a wind coming in
the day is dying
oh it's so beautiful
there's something happening somewhere
I take the bus in to town
all I see is laughing
and we are winning

soon I grow older
but god knows I haven't lived yet
before tonight's a memory
let's go out
I'm still young

life doesn't wait

Text: Henrik Berggren

Ibland är det allt bra härligt att drömma sig bort.



Om ni känner för en lite mindre seriös text, men samma härliga melodi, kan ni lyssna på detta:
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/humor/unitgroup.asp?unitID=1123&groupID=21&pubID=339611

Muntrade faktiskt upp min dag något, fast den var fortfarande sämst.
Imorgon får bli en bra dag istället!

Lååång dag

Åkte hemifrån vid 8 imorse och kom hem vid 9 på kvällen. Shit pommes (så inne uttryck) vilken lång dag det har varit! Men den har varit ganska rolig ändå, bortsett från några nervösa sammanbrott och panikattacker förstås:P
Hade bland annat gått och panikat över idrotten eftersom jag skulle ha en redovisning som jag skrev klart idag på lunchen, men sen slapp jag det:D så istället blev det innebandy för hela slanten, jag och tre filurer till som valde innebandy, det var jobbigt (jag såg ut som en tomat efteråt) men väääldigt roligt. MITT LAG VANN! Det vill säga jag och en till, vi var grymma! SUCK ON THAT MALIN! hahahah

På svenskan efteråt sa Tove dagens bästa: "Men det är så jobbigt att sammanfatta hela boken, den är så lång. Kan vi inte sammanfatta hans liv istället?"

Efter skolan skulle Malin hjälpa mig att plugga till samhällsprovet imorn, så vi slog oss ner på myspys café Bönan på Östermalm (vi kände oss lite felplacerade med vår slusk-svett-look efter idrotten). Tror ni det går bra för två övertrötta hungriga sömnbristade halvt psykiskt sjuka människor att plugga? Svar: nej. Särskilt inte när jag ägnar min mozzarellamacka mer uppmärksamhet än något annat.
Så jag har lite att ta itu med nu, önska mig lycka till!

image5
Mozzarella. Guds gåva till oss dödliga här på jorden. Lite kul att jag ska sitta och hålla föredrag om ätstörningar...

Salem al Fakir på Grammisgalan




Missade galan, men hittade det här klippet på youtube. Haha vad söt han är när han får sin skrattattack, och när han efter att ha gestikulerat typ 28 gånger att alla ska stå upp säger "ni får stå upp". Lite trög publik, förväntade mig mer av Sveriges musikelit:P

Uppe med tuppen - or not

Vaknade för en timme sen. Bra jobbat Stephanie, verkligen! Ja ja, har egentligen inte tid att skriva nu, måste göra en idrottsredovisning till imorgon som jag inte har börjat med, och plugga till det jobbigaste och största  samhällsprovet någonsin som jag har på tisdag:(
Jag som ville ut i det fina vädret, hade halvt  planer på o gå på stan med lilla kära Thea. Hade varit perfekt, känner ett starkt fika- och shoppingsug (trots att jag var på stan och shoppade senast igår:P men det räknas inte för då var jag bara ute efter en present)
Men men, ska väl gå och sätta igång med skiten så man får det överstökat... :S

image4
Har lagt över jul- och nyårsbilderna till datorn nu föresten (jag vet, visst är jag snabb!)
Här är ett smakprov - försök förbise mina blekfeta ben med extremt snygga svarta nedvikta strumpor till, jag har på mig väldigt ljusa strumpbyxor så jag är faktiskt inte så blek på riktigt!

överskattat?

nu ligger niclas och trummar på sin mage och talar om hur onödigt det är att blogga. "idag har jag köpt en kaffe på seven eleven" jahaaa vad spännande!

OJ vad jag blir motiverad! TACK NICLAS!

Jeanette är snäll och håller med om att blogg=bra. TACK JEANETTE (på riktigt)

nu ska vi titta på Entourage:D:D

farväl.....

I brist på annat..





Kan vara ganska underhållande när man är uttråkad... Särskilt 1.51, 2.27 och 3.29 xD
Kanske borde ta och skaffa mig ett liv

:(


Min bästa vän just nu:
image3

Fyfan. Vaknade upp och hade tappat bort min röst. Varm var jag också enligt min käre mor, måste förlita mig på henne eftersom vår febertermometer (cp långt ord) inte har fungerat de senaste 3 åren. Jag som skulle vara duktig och gå upp tidigt och hinna äta frukost i lugn och ro (kanske till och med äta frukost och samtidigt kolla på ett avsnitt av Entourage, åh vilken härlig start på morgonen!) och allt vad det var. Alla planer omkullkastade. "Fanfanfan...det skulle vart du..." (citat: Thåström) Skitsamma, går och lägger mig och dör eller nåt nu, ska bättra på mig till imorgon då Karin fyller 18, vilket naturligtvis ska firas. Finns inte en chans att jag tänker missa det, saknar alla små infokomp-barnen alldeles för mycket! Går och lägger mig med min varma koppen och mina bafucin nu,
Hejdå!

Ok nu SKA jag gå och lägga mig...


Billy the Vision and the Dancers - Nightmares


Jag ändrade bara en sista grej på profilen och för att den ska uppdateras måste man publicera något, då tänkte jag att då kan jag väl lika gärna lägga upp en härlig video med Billy the Vision and the Dancers :)
Sov så sött nu!

Hahahahahaaa kom just på att låten heter Nightmares, passar ju perfekt när man precis ska gå och sova så sött.. Hrm, kanske bara var jag som tyckte det var roligt...

Motto?


Jag är på väg att gå och lägga mig, skulle bara fixa i ordning min profil på blogg.se när jag får syn på något underligt. De ber en fylla i ens "motto". Brukar människor ha motton i livet? Vad är ert (tror iofs jag har tappat mina två ursprungliga läsare, vilket kastar mig tillbaka på 0 och gör att jag ställer den här frågan till ingen) motto? Vad är mitt motto? Och tycker inte ni att ordet "motto" ser och låter riktigt konstigt om man upprepar det alltför många gånger?

Där har ni allt nåt att fundera på - Godnatt!

Come on and dance!


Wiihoooo vad roligt jag har haft idag!
Eller, kanske inte första halvan av dagen, men däremot under resten av dagen! Idag var det nämligen öppet hus på Danscenter vilket innebar en hel massa gratis dansande :D

Det började med att jag och Anna möttes vid Täby C runt 16. Vi åkte därifrån hem till henne (dvs Fridhemsplan, eftersom den jäveln har turen att bo i stan) och åt vitlökskroketter med quorn. Efter det hade vi äcklig andedräkt, men Anna stal tuggummin av hennes låtsassyster (eller vad det nu blir, ska tilläggas att det trots namnet är en riktig människa och inte någon som Anna bara har hittat på, man vet ju aldrig med henne) så då luktade vi mindre äckligt.

Sedan bar det av mot Danscenter där vi stötte på en Malin och en Hannah (asså vi stötte inte på dom, vi stötte på dom, men det är svårt att beskriva betoningar skriftligt) och sen dansade vi på. Blev lite hiphop/dancehall,  lite locking, lite mer hiphop/dancehall och sedan lite commersial hiphop (med den roligaste koreografen jag någonsin har sett. Tänk er killen i Bring it on, ni vet han "spirit fingers!". Sedan föreställer ni er att han finns i verkligheten. Där har vi commersial hiphop-läraren! Låten vi fick dansa till hade för övrigt en text bestående av: "Lipstick... Mascara... Make-up... Love your purse!") Det var i vilket fall som helst väldigt roligt, och nu ska jag och Anna anmäla oss till hiphop/dancehall, wohooo. Shake it!

image2

"Those aren't spirit fingers. These are spirit fingers!"


Seeeeeeeeeeeg


Jag är något helt enormt sjukt onormalt seg idag, skulle inte förvåna mig om jag somnade stående (eller jo det skulle det, eftersom jag ligger ner just nu så vore det jättekonstigt) men tyvärr blir det ingen sömn för mig för tillfället. Hur lockande en liiiiten liten vilostund än låter så blir det icke någon, för här ska pluggas historia och samhälle! Usch o fy o blä vad tråkigt, ja ja, om jag är riktigt duktig ska jag belöna mig med lite Entourage och varma hallon (eller hallon ska jag ha även om jag inte är riktigt duktig) ikväll :) mmmm hallon...dreggel...mmm Entourage....mer dreggel..... oj ursäkta, fastnade i dessa härliga tankar, gå och vara duktig var det ja...

Adjökens så länge!


image1 
Bästaste serien!

Föresten, appropå seg så blev jag jäättesugen på nappar och annat gottegott segt godis, det var typ 250 tusen år sen jag åt det sist:(

It's all about the music...


The time has come. Dags att bestämma vilka förra årets människor var som förgyllde våra svenska musikaliska upplevelser. Grammis, Rockbjörnen, P3-guld, det är nu det händer!

Mina planer på att besöka Rockbjörnen för att få njuta av ett framträdande av Mando Diao har helt omkullkastats då jag (dum som jag är) bestämmer mig för att boka biljetter två veckor innan galan går av stapeln. Naturligtvis har alla ståplatsbiljetter tagit slut, så nu är jag deprimerad. Som om inte det vore nog är alla ståplatsbiljetter till Mando Diao konserten 6 mars i Stockholm också slut, så nu är jag ännu mer deprimerad. Dessutom fick jag idag reda på att Grammisgalan tydligen är imorgon, och att Salem al Fakir ska spela där! Inte kommer jag kunna gå på det heller, så hej o hå nu går jag och tar livet av mig...



Honom missar jag imorgon... Tråkigt säger jag bara, ytterst tråkigt.

Nyårslöfte 1 - check!


Goddagens
kära gott folk! (dvs mina - enligt statistiken - än så länge 2 läsare, utöver mig själv!)

Så var man då en av de så många tusentals andra som har så mycket liv att dem känner att de måste skriva ned och berätta om det, men ändå har så lite liv att de sitter ensamma framför en dator och skriver om sina liv. Ja det var en konstig mening, orkar inte lägga ner tid på att formulera om den för jag är trött.
Anledningen till skaffandet av denna blogg var definitivt inte att jag tycker att jag har så mycket liv att jag måste berätta om det, utan det var kort och gott ett nyårslöfte som jag (till skillnad från mina andra nyårslöften) kände att jag faktiskt kunde uppfylla.

Nu ska jag sova men återkommer imorgon (för er 2 små nyfikna liv!)

Ps. Prova att läs igenom inlägget igen men föreställ er att jag/ni känner någon som heter Liv. Helt galet va? Okej, godnatt..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0