Florens


nu sitter jag i nattas myspyslägenhet och käkar frukost. snart ska jag o mami dra till hotellet o checka in, vi bodde bara hos natta första natten. resan har gått bra o det första vi åt när vi kom hit var mozarella och parma foccacia - kärlek :D har spanat in nattas kollektioner, hon är så grymt duktig så det finns inte.
men i'm off o ska va social nu. ha de bra i sverige, puss

5 timmar till departure


Jag hann visst internet-nörda mig lite idag, eftersom jag konstigt nog vaknade 9 imorse (av mig själv!:O) Gick och la mig typ 2 eftersom Y och C var här, men tydligen är jag pigg iaf. Fast jag kommer säkert somna på planet sen.

Måste bara dra lite sköna citat från igår hos Johanna, jag skratta så jag fick ont i magen och käken, men det gör inget för ett (eller två eller tre) goda skratt förlänger livet:D

citat 1. "Förlåt, jag tyckte du sa nånting som jag inte hörde" (johanna)

citat 2. "Du är inte dum, det blir bara fel när du tänker." (jeanette)

citat 3. Johanna häller upp alldeles för mycket dricka i glaset så det börjar skumma över.
-"Surpla, surpla!" (anna)
Drickan har runnit över glaskanten.
-"Jag glömde bort den funktionen" (johanna)

citat 4. Kan inte citera, men jeanette snacka om pungdjur som äter bönor och skiter världens dyraste kaffe, fattar ingenting men skratta som fan, dom andra fatta inte heller eftersom ingen lyssna på jeanette (som vanligt:P) Det kanske är för att hon snackar om pungdjur och bajs och kaffe.

Nu sticker jag till Italien. och om två veckor drar jag och get till Göteborg, och fyfaaan vad bäst det kommer bli!:D:D
Puss på alla er djur!

Ganska så perfect dag


Har hunnit med och inte hunnit med en hel massa idag. Orkar inte gå in närmre på det för nu har jag LOV, men vårt projekt är iaf äntligen över:D Woho! Andra trevligheter som inträffat är att jag har träffat några av valla-brudarna, länge sen vi samlats all together så det var riktigt nice. Bäst är ändå att vi nu har bokat tåg och konsertbiljetter till MANDO DIAO i Göteborg den 7 mars, och jag längtar så jag dör! Fast det gör jag inte för det vore ju olyckligt. Dessutom åker jag till Italien imorn, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig för jag har ingen koll på Florens men det blir säkert riktigt bra. Får ju träffa Nattisen äntligen:D Pratade dessutom med Andreas förut, på fredag (kommer hem från Italien på torsdag) ska jag nog våldgästa honom (fast det är inte våldgäst eftersom det är planerat) med massa godis och bra filmer!

För övrigt har även Yvonne och Christian varit här ikväll, det var väldigt roligt det med. Shit vad lång denna dag känns, känns typ som tre dagar istället för en. Iaf har Christian fått en fix idé som har att göra med mina sömnproblem och hans popularitet på jobbet, detaljer och uppföljning kommer senare. Nu ska jag sova för jag åker om mindre än 12 timmar och jag har inte packat klart än, men om jag inte hinner skriva något imorn så får ni alla ha ett underbart lov (ni som inte har lov får ha en underbar vecka)!
Puss

Raggningsrepliker


Glömde berätta med att dagen inleddes med att jag blev påhoppad av en människa med en läskig raggningsreplik (haha oj vad detta låter mycket värre än det var då denna människa bara var lilla ofarliga geten)

- "Om du var en hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker."

Smickrande eller hur?:P Haha, Hannah hade en hel bok full med massa sjuka raggningsrepliker, och sköna svar på dom dessutom (exempelvis kan man på raggningsrepliken ovan svara "Om du var en hamburgare på McDonalds skulle alla deras kunder bli vegetarianer"). 
Det var faktiskt ganska underhållande läsning och dessutom en bok på min läsnivå:D




Lov på gång


Imorgon eftermiddag är det sportlov, mindre än ett dygn kvar nu, fifaan vad skönt det ska bli. Middag med tjejorna imorn ska bli nice och Italien ska bli nice och ingen skola på en vecka ska bli nice. Men tills dess har jag en hel del att göra så lika bra att sätta igång. Har inte riktigt fattat när jag ska hinna packa heller, det ska bli spännande att se när det blir av. Det ska också bli spännande att se om vårt projekt kommer lämnas in i tid imorn . Det tror jag faktiskt för min grupp är så duktig (mig borträknad:P) Appropå grupp och sånt råkade jag överge Hedda imorse, stackars liten.. Ensam bland en massa kostymnissar, måste varit en läskig upplevelse. Men what don't kill you makes you stronger... tror jag. Det vart för övrigt karaoke idag, musik är bland det bästa som finns (även om sången idag kanske inte var det bästa som finns). Nu ska jag fila min nagel som gick av idag:'(
Puss och hej, vi ses på stan (rim är överskattat)

Ett mysterium, jag rotade just i min necessär och nu har jag D&G light blue gegga över hela mina fingrar. Skumt.. och äckligt, fast det luktar gott.


Den här lyssnar jag på nu för den är bra. Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

föresten..


..glömde jag dagens bästa vilket var att Andreas har fixat min dator idag, det får han fan dagens ros för! Något positivt måste ju hända på en dag. Yvonne får förresten också dagens ros, bara för att hon är bäst och lika konstig som jag.

image45
Palla sitta och googla bilder på rosor... ;P


palla


Men palla att alla ska må dåligt samtidigt och att allt ska va jävla skit på samma gång och att man ändå inte kan hinner njuta av allt roligt, palla att man inte hinner ha roligt och palla sitta och klaga över allt när inget ändå blir bättre av det. Pallar föresten inte alla slöa människor, spec inte när jag är slöast av alla. Lika bra att ta tag i all shit. Palla att Fronter jävlas med mig nu, riktigt sämst timing, och palla textkommunikation imorn. 
Palla skriva ett sämst inlägg om allt man inte pallar. Visst var det en fantasifull rubrik?

Nu ska jag lyssna på jävligt bra musik som man blir glad av. Typ Wannadies. Eller den där Andra avenyn låten.
Förresten har jag världens bästa syster, eller nej jag har världens två bästa systrar, och den ena ska jag träffa på lördag, så jag har fan inget att klaga över.

-projekt-


- Men gud, bor du i Rimbo?!

- Ehh... nej jag skulle bara skoja till det lite...

(En dialog mellan Amanda och... Amanda)


Från ko till kund


Nu sitter vi här med ännu ett projekt. Denna gång handlar det om en biståndsorganisation som inte är en biståndsorganisation, men jag kände att jag redan genom endast en och en halv mening hunnit tråka ut er, så nu glömmer vi det.

Jag vill ha en ostmacka med gurka. Malin har lovat att vi ska gå och köpa ostmacka efter lektionen så nu är jag glad, och eftersom lektionen slutar om en minut är jag lycklig nu. Oj nu slutade lektionen, men nu blev Hedda helt plötsligt hyperaktiv och började hitta massa viktig fakta, vilken otur att vi måste gå och äta ostmackor med gurka nu då. Den där gurkan är väldigt viktig för det är den som gör hela mackan. Så nu ska vi gå och äta,
puss och hej, leverpastej! (fast inte för det ska vara ost och gurka)


Skolan


Jag har fått skäll för att jag inte skriver i min blogg nånting, men det är bara för att min dator inte har blivit fixad än. Den befinner sig hemma hos Andreas för tillfället på behandling, så snart kommer den nog hem frisk.

Hursom finns det inte så mycket spännande att berätta. Jag vill ha sportlov nu nu nu, jag hatar skolan och hatar projekt och hatar tråkiga stora jobbiga arbeten som typ historia som aldrig blir gjorda och bara ligger och tynger en hela tiden. Jag hatar också att jag sitter och blottar mig just nu i cafeterian för jag har strumpbyxor och sitter konstigt, men det orkar jag inte bry mig om för tillfället.

Jag har just svullat moccaruta och det var väldigt gott, men eftersom jag är som jag är kan det aldrig bli för mycket mat så nu har Malin just inhandlat två ostmackor som vi ska äta upp (om man aldrig har sett oss i verkligheten skulle man lätt kunna tro att vi är överviktiga). Nu skriver Malin upp sin hemadress så jag kan skicka vykort från Italien, det var bra att hon bestämde att jag ska göra det:P

Nu ska vi fatta jobbiga beslut och klaga över livet och äta ostmackor, puss!




Den här låten har Malin plågat oss med hela veckan så den får en hedersplats här på bloggen.


Ingen dans:(


Men vad fan! Nu fick jag just mejl om att dancehall klassen idag är inställd (kanske därför man skulle valt Danscenter). Det var ju riktigt jävla tråkigt för det hade jag sett fram emot! Jahapp, enda positiva är att det inte blir så stressigt sen, woho (not).

Björn Dixgård


Hittade just ett youtube-klipp med Björn Dixgård när han spelar Gold (my favourite för tillfället) och Not a perfect day. Han är riktigt bra, bäst skulle man också kunna kalla honom, jämsides med Gustav Norén. Fast jag måste nog medge att jag gillar Björns röst lite bättre.. Men båda är the best och hetaste fucking rockstars ever:D (haha "alla är lika långa" intern-skämt inom familjen, har att göra med att mamma har svårt för orättvisor:P)



Jag tror det här inlägget visar hur bra det går med historian.. Eftersom jag tillbringar mer tid på youtube än på word kan man säga att historian inte går alls.
Appropå nothing är min pappa i Köpenhamn just nu (det är för övrigt även klädmärket Lagom där de lanserar sin nya kollektion på modeveckan, jag är nyfiken!) och det är bäst för honom att han tar med sig ett wienerbröd hem till mig, för han har mms:at bilder på det till mig bara för att jävlas..


Lördag morgon!


Ni anar inte vad som just hänt! Eller jo kanske, för rubriken är lite avslöjande, men skitsamma. Jag vaknade, av mig själv, klockan 8 på en lördagsmorgon! Och kunde inte somna om, och var inte direkt trött. Vilket resulterade i att jag, bara för att poängtera gäller det här alltså mig, gick upp 8.20 på en helgdag. Förstår ni vad sjukt? Varenda människa som känner mig gör iaf det, jag är inte en människa som vaknar "av sig själv" tidigt en helgdag, jag är en människa som lyckas gå upp klockan 12 på en helgdag och har då gjort ett bra jobb för att vara mig. Jag befinner mig i chock, det här är en sensation! Och det känns ganska bra också, kanske ska börja med det här.. Haha lite höga tankar nu kanske:P

För att drastiskt byta samtalsämne kanske ni har märkt att det har börjat bli allt vanligare att jag inte uppdaterar denna kära lilla blogg nuförtiden. Det är inte avsiktligt, det är bara för min dator fortfarande inte är fixad så nuförtiden när jag har tillgång till en dator måste jag faktiskt använda den till annat än underhållande syfte. Too bad säger jag bara, jag som har så mycket viktiga åsikter att framföra här i min lilla blogg (känn hur meningen riktigt dryper av ironi). Men jag har iaf tagit mig ett snack med Andreas nu, som kommit hem från Italien (och sa att det var "kallt" där, det var +10!) och bjudit över honom på middag och datorfix på söndag. Förhoppningsvis blir min lilla laptop frisk då så jag kan fortsätta mitt datornördande som vanligt. Wohooo.

För att drastiskt byta samtalsämne igen har jag köpt jeans! Dom är ganska jättefina tror jag (måste prova dom några gånger till innan jag bestämmer mig helt) men jag tycker nog om dom. Dessutom kostade dom bara 100 kronor (!), cheap monday på rea blir ännu mer cheap, så det gör inget om jag inte tycker om dom. Jag har köpt ett snuttegull armband också, det var trevligt. Och så köpte jag ett par örhängen till mamma, hon har just tappat bort sina favoritörhängen och dom här var iofs inte ett dugg lika, men dom var ändå fina och mami blev glad så det var ju treeevligt. (Detta har för övrigt lett till att det är "sluuuuuuut på kontot *dunkdunkdunkdunkdunk* handlaaaaaa på konsum" hahha konsum ojoj flashback där, hahaha..)

Nu ska jag off och göra klart historian som skulle vart inne i torsdags, sen blire iväg till Solna för att dansa (vilket jag även gjorde i torsdags, kanske hade något att göra med att jag måste sitta med historian idag) och efter det ska man ta sig genom stan ut till Skarpnäck där det blir paarty party hos Hannah som fyller 18!

Ha en underbar dag, puss!

image44
"Handa på konsum. Vilka får inte komma in på Systemet? Hundenkattenglassenhundenkattenglassenhundenkattenglassen" (och malin och stephanie:(

Lång onsdag


Veckorna går sjukt fort, det gör det väldigt svårt för mig att hålla koll på vilken dag det är. Jag var helt hundra på att det var tisdag idag, sen kollade jag min mobilkalender och upptäckte att det var det visst inte. Det var tur att jag upptäckte det, annars hade jag missat min tandläkartid idag, som för övrigt var mitt sista tandläkarbesök hos tandregleringsmänniskorna. Wohoo, nu är tandställningen ett minne blott...:D

Det känns som dagen har varit sjukt lång, fast jag har ändå inte direkt fått något gjort. Skumt... Jag var i alla fall stört trött när jag kom hem så istället för att sätta igång med historian, som ska vara inne imorgon, la jag mig framför tv:n och kollade Grey's anatomy och halvroliga komediserier och åt pasta.. Inte så smart gjort, med tanke på historian, men däremot mycket trevligare:)

Föresten har vår projektgrupp tappat hoppet nu, vi som var så pepp när vi började med projektet (dvs. i förrgår, om jag nu vet vilken dag det är) har deppat ihop helt. Lite schizo vi är, får se hur alla beter sig imorgon, det ska bli spännande..

Nu är det iaf dags att börja med historian för annars blir jag ig-barn och det vill jag inte.
Ha en trevlig kväll, puss!


Det här piggade iaf upp lite i skolan idag. Björn Gustafsson i Melodifestivalen, så bäst!
"- Min pappa är rik, vill du hångla?" Haha klockren!

"Come with me to Italy..."


Yes nu är det bokat och klart, nästa lördag far jag och mami till Italien för att störa min syrra:D Det ska blir riktigt roligt, har saknat det lilla djuret, och dessutom var det alldeles för länge sen sist jag var utomlands (fast det tycker jag alltid, oavsett hur länge det var sen sist!)
Woho, Florens here I come!


Laakso feat. Peter Jöback - Italy vs. Helsinki. Älska. Dom såg jag föresten på p3 i kungsan i somras, och nu vill jag ha sommar, vilket sammanträffande!

Positiva Trötter


Det blev en lång dag idag, men den var iaf trevlig. Jag är lite förvånad över mig själv för jag var värsta ambitiös idag, eller ganska iaf, och jag brukar oftast vara ganska jättedöd. Särskilt när jag bara har sovit 3 timmar, vilket jag gjorde inatt..
Men, jag har tänkt att den här veckan ska bli bäst, för att ta igen för förra veckan som blev sämst (eftersom alla massa trevliga saker jag hade inplanerade blev inställda pga min bajs-förkylning), och under en bäst vecka kan man ju inte gå omkring och sova i skolan!

Dagen har iaf mest tillbringats i ett klaustrofobiskt kopiator/telefonrum ringandes till typ 150 olika tidningar för att få vår ännu icke skrivna artikel publicerad, som en del av vårt projekt. Det gick väl sådär, en del var riktiga bitches, men vi har fortfarande hoppet och positiviteten (mm jag hittade på ett ord tror jag) kvar! Vi har ju fortfarande över en vecka på oss, och det kan man hinna mycket på!

Dagens höjdpunkt var idrottslektionen (chockerande va!) då vi gick hem till Sara och åt världens godaste fruktsallad med glass (inte längre lika chockerande...)
Visste ni föresten att blodapelsin och apelsin smakar samma sak? Icke att förväxla med grapefrukt som smakar skit (även det fick jag uppleva idag, fast under lunchen.)

Nu har jag tusen olika arbeten att ta igen pga min sjuklighet förra veckan, och jag är jättejättejättetrött, ni vet sådär som man tror man ska somna sittandes, men jag måste börja med detta nu så jag får det överstökat. Dessutom har jag laddat upp med cashewnötter och härlig Mando-musik för att det ska gå lite fortare:)
Ni får ha en underbar kväll! Puss!



Dagens bästa (från ett av våra hundratals samtal idag):
 - Han sitter tyvärr i möte just nu.
- Okej, vet ni ungefär om hur lång tid han är klar?
- Ja det började ju vid 10 och håller väl på ett par timmar, så han borde väl vara klar vid halv 11.
-?


MVG i MaB:O


Förlåt för alla ensamma stackare där ute som kämpar med sina hemska mattekurser men jag kan inte fatta det! Jag fick mvg i matte b kursen! Helvetet är över, och helvetet gick dessutom bra! Shit shit jag är så glad, det här nationella som jag skrev kändes verkligen som det absolut sämsta jag någonsin har gjort, jag var helt deprimerad över allt jag inte fattade (och över allt som jag sket i att lära mig innan) så gick det bra iaf. Jag har kollat flera gånger nu för att se om jag läste fel eller nåt, men nej det står faktiskt mvg.
Åååååååh vad skönt, ingen mer matte för mig resten av 2:an!!:D WOHOOO.

WHERE THE ACTION IS



image43

Upptäckte igår att även Mando Diao ska dit. Lätt att man ska gå! Sist jag var på WTAI var jag med om den bästa konserten i mitt liv (Håkan Hellström, The Ark och Moneybrother på en kväll!)


Manikyr



Åh åh jag måste bara berätta att jag har fixat manikyr (på mig själv, jag är inte som Jeanette och kan få min pappa att lägga ut 800 på det!!) och det är ganska jättefint. Dessutom är det ett bra tidsfördriv när man ändå inte orkar eller kan göra något annat. Mamma tycker att jag är lite störd, hon har kommit på mig flera gånger med att bara sitta och beundra mina naglar, men det gör inget för jag är iaf glad. Dessutom tror jag att hon är lite avundsjuk, det skulle jag också vara om det var hon som hade de här naglarna...
Haha ok jag är störd, nu ska jag gå och beundra mina naglar:D pusspuss!

image42
Såhär ser dom ut. Okej nej det gör dom verkligen inte, inte ens i närheten, men med tanke på att mina är äkta och hemmagjorda så tycker jag ändå att det är ganska bra gjort av mig:)


Mitt liv utan laptop


Det är såhär det blir när ens laptop går sönder. Tomt på bloggen, tomt på bilddagboken (ok där brukar jag iofs nästan aldrig lägga upp några bilder iaf,  fast jag är ändå bättre än thea och tove:P) och efter på facebook. Det går ut över hela mitt dator-nördande. En del kanske skulle se det som något positivt, själv tycker jag bara att det känns fel. Iaf kommer Andreas hem från Italien idag så förhoppningsvis kan han komma över och fixa min dator så fort som möjligt, jag håller ju på att gå under här!

Trots att jag inte har uppdaterat sen typ torsdags har det inte hänt så myket, eftersom jag har varit sjuk. Igår blev iofs en trevlig dag, för det mesta iaf. Träffade Jea, Johanna och Anna för att fika. Köpte brun-utan-sol också :O fast nån tönt-variant som var typ en lotion med "lätt brun-utan-sol effekt". Det kändes säkrare, vill ju inte se ut som Ross i Vänner (om ni har sett avsnittet när han går in i en b-u-s dusch..:P)

Fikan blev tyvärr lite misslyckad. Först gick vi till Lotus, för att jag skulle sprida det vidare bland filurerna, men där var det överproppfullt så vi vandrade vidare, typ 800 mil (kanske inte riktigt, men det kändes som det för vi var väldigt hungriga) till café string som också var överproppfullt men det sket vi i och lyckades slå oss ner iaf. Olyckligtvis tog det typ 150 år (jag har en viss tendens till o överdriva) innan vi fick våra mackor, vilket resulterade i att jag och Anna fick springa med, macka nerpackad i väskan, till Södra station eftersom vi skulle vara i Solna kl 16 och dansa. Vi tog oss från string till södra på mindre än en kvart, det är ganska så asbra o vi var fett stolta (och svettiga) när vi kom fram. Men vi hann iaf, just som vi kom ner på perrongen rullade tåget in, perfect timing!

Dansen var för övrigt asrolig, dancehall is the shiet! Min hemresa därifrån blev dock lite skum eftersom jag kom på att jag var tvungen att hitta ett atg-ombud för att hämta ut biljetter till stoppa våld-grejen. Jag lyckades ta mig från Solna till Bergshamra C, där det inte fanns något atg-ombud och där nån liten skitunge ville att jag skulle köpa ut cigg till honom, från Bergshamra till Mörby, där allt just hade stängt, och slutligen från Mörby hem. Alltså fick vi inte tag i våra biljetter, men det kanske var lika bra eftersom jag fortfarande är halvsjuk och måste vara pigg imorn i skolan.

Nej men nu är det slut på det roliga, jag måste nog gå och få lite vettiga saker gjort (haha lycka till med det!)
hejdå kära vänner!

image41
Känns ju lite tråkigt att missa honom idag, men han är så inne nu så det kommer nog fler tillfällen o se honom:)

Snoop feat. Robyn?


Jag kanske är jätte efter, men tydligen har Snoop Dogg och Robyn gått och gjort en låt tillsammans. Är det bara jag eller är dom ett väldigt omaka par? Fattar inte, dom är ju helt... motsats. Ni kan ju lyssna in den själv och säga vad ni tycker. Själv tycker jag nog att den är ganska... sämst.


Snoop Dogg feat. Robyn - Sexual eruption (vilken överaskning att Snoops nya låt skulle ha att göra med sex förresten!:P)

Förresten måste jag varna er som inte tycker om nya danska serien 2900 happiness för att kolla på tv3 ikväll, dom visar nämligen 4 avsnitt i rad! Är det det bästa man kan ha att visa en fredagskväll?:S


Individuella val


Kul! Nu ska man börja bestämma sig vad man ska läsa för kurser i 3:an. Fast jag menade "kul" ironiskt så är det ju egentligen kul, men eftersom jag har beslutsångest inför såna här "livsavgörande" saker (för mig känns det som att dom är livsavgörande, eftersom jag har beslutsångest:P) så är det inte alls kul. Helst vill man ju bara välja massa roliga saker, typ dans, foto, bild, filosofi (i princip bara estet-ämnen) men nej nej, nu måste man ju hålla på att tänka på meritpoäng inför högskolan och shit. Det känns ju jätteavlägset, sånt vill inte jag tänka på nu. Jag vet inte ens vad jag vill gå på för högskola. Att jag vill gå på högskola är nog ganska säkert, men inte vad för nån.

Dessutom är vissa kurser viktiga, men tråkiga, som typ matte c. Fast jag hatar hatar hatar matte så kommer jag nog välja det, bara för att det är viktigt. Fast franska är iofs också viktigt, för det ger meritpoäng, men knappast att jag kommer fortsätta med det, jag har hatat det sen 6an så det finns inte en chans att jag kommer välja det frivilligt. Usch vad jag inte tycker om såna här besluts-grejer! Det kommer nog iaf sluta med någon blandning av roliga och viktiga ämnen, vilka får jag se när jag har lyckats bestämma mig...



Bästa lugnande låten - eller föresten bara bästa låten - som finns. Det kan hända att jag säger så om många låtar, men det är något speciellt över den här, den är något helt omänskligt bra.
Damien Rice med låten Delicate - Lyssna och njut!


Ever so sweet


Det här blir ingen rolig dag känner jag, men lyssna på The Early November (ett av de bästa banden som finns faktiskt) så kanske allt blir lite bättre. Malin och jag är gnällkärringar och The och jag är negativa, oj vad spännande människor blir när dom är sjuka...


 
The Early November - Ever so sweet. En favorit.

Sämst dag


Blev lite inspirerad av Theas deprimerande inlägg, så jag kände att jag också skulle klaga av mig lite. Det verkar som att alla är sjuka nu, inklusive mig, och det är det tråkigaste som finns. Särskilt när det innebär att man missar dansen som man har sett fram emot i två veckor nu! Aja, ska iaf dansa på lördag, och då blir det dancehall:D wohoo!

Egentligen borde jag sitta och skriva en jävla labbrapport (om vad har jag inte riktigt fattat än) men mitt huvud dunkar och jag mår illa så jag funderar på att bara gå och lägga mig istället. Vaknade vid 9 idag och kunde inte somna om, så irriterande... Har drömt massa sjuka saker den senaste tiden föresten, bland annat har jag träffat Timbuktu (som hade en skitsnygg jacka på sig!), åkt en konstig vattenbana samt sprungit runt i ett jättestort köpcentrum och shoppat massa fina väskor. Haha nu låter jag helt störd, men jag kan ju inte rå för vad jag drömmer...

Appropå shoppa väskor verkar det som att jag ska till Florens, Italien på sportlovet o hälsa på Natta, vilket naturligtvis innebär shopping:D Kommer iofs inte ihåg om shoppingen i Italien är bra, har bara varit i Rom och det var massa år sen så jag minns inte riktigt. Menmen blir säkert bra iaf, får hoppas att det blir av bara...

image40
Kom på att jag har varit i Kalabrien, Italien också, fast där existerade det typ inte affärer. Vart mest sol och bad, men det är iofs också nice:)

BUS och konsumtion


Haha om ni tror att det här kommer bli något inlägg i sann globala-anda där jag protesterar mot dagens komsumtionssamhälle som i längden kommer leda till jordens undergång, think again! Just nu är jag så på konsumtionstrenden, shopping gör mig glad!

Jag ska bli en nörd och köpa brun-utan sol. Jag står inte ut med mitt blek-fejs, nu tänker jag göra något åt det (mm en viss någon har inspirerat mig). Först tänkte jag sola solarium, på prov, men allt cancer-shit-snack får mig att avstå. Det finns säkert massa farliga grejer i bus som gör att jag iaf kommer dö, men shit the same, man dör ju snygg iaf:P Frågan är bara vilken jag ska köpa, det finns typ 8 miljarder olika, och jag vill ha en bra men är snål (dålig kombination). Får se hur detta kommer gå...

När vi ändå är inne på konsumtion måste jag hitta ett par jeans, och det snart! Jag känner ett starkt behov av att fylla på hela min garderob i det stora hela, men framförallt jeans-hyllan känns alldeles för gammal och tom. Frågan är bara vilket märke jag ska sikta in mig på. Stuprör verkar vara på utgång, alltså ute, men me älska stuprör så jag bryr mig inte. Det var länge sen jag hade typ mellan-mörkblå jeans, det kanske får bli nåt sånt... Får leta runt lite, det är fett jobbigt men så värt det, jeans är bland det bästa plagget!

Mitt sista måste ha- begär för tillfället består av en kalender. En oerhört fiffig uppfinning om man som jag saknar när- och långtidsminne. Synd bara att dom är svinigt dyra, iaf om man vill ha en snygg, och ytlig som jag är vill jag ju ha det. (Ta inte mina ord alltför seriöst, jag är trött och mår bajs så jag tänker mig inte så mycket för innan jag skriver). Ofta man vill lägga ut typ 130 spänn på en kalender, det kan man ju göra så oerhört mycket annat för ( t ex ta en tripp till centralbadet och skämma bort sig själv lite, något jag är väldigt up for, någon som hänger på?)
Tyvärr känns det som att en kalender vore en bra investering, om min mobil som jag lever på och har hela min livsplanering på skulle få för sig att bryta ihop igen så dör jag, då är det bättre att ha en riktig kalender (som jag iofs säkert kommer tappa bort, men who cares). Dessutom känner man sig så ordningsam när man sitter och antecknar i en kalender, eller hur? Sitter man och knapprar på en mobil ser man bara nördig ut (ja jag ser alltså nördig ut, men jag är inte så ytlig att jag bryr mig)

Förlåt för ännu ett meningslöst inlägg, skulle bara skriva ner lite tankar i brist på annat. Förresten ska jag på Stoppa våldet grejen på söndag, om vi lyckas komma ihåg att hämta ut biljetterna nån gång, någon mer som ska dit och kan upplysa mig om vad det är jag ska gå på?



Jag tänker bryta min lilla trend och istället för Mando Diao lägga upp något helt annat, närmare bestämt James Morrison. Han har en helt stört bra röst, jag älskar, dessutom påminner den här låten (som heter Wonderful world, väldigt mysig titel och söt text) om första månaderna på Globala, som känns som en evighet sen fast det bara var typ ett halvår. Jag lyssnade sönder den varje morgon på väg till skolan, då var det sensommar och varmt och man kunde gå utan jacka och leva på godsaker från seven-eleven och jag saknar faktiskt lite, även fast vi hade deprimerande lokaler...

Never seen the light of day


Vilken dramatisk rubrik, det var inte meningen. Jag visste inte vad jag skulle skriva så det fick bli låten jag lyssnade på, det var lättare.

Jahaja, här har det varit lite tomt. Blev inget skrivande igår eftersom MIN LAPTOP HAR KRASCHAT! fanihelvetesjävlaskit. Förlåt, men det var jättetråkigt, fast jag visste att det var på gång eftersom den har dampat en hel del den senaste tiden. Nu ska papi och andreas fixa den, hoppas dom lyckas rädda alla mina värdefulla bilder och musik!


För att övergå till lite trevligare ämnen kan jag ju berätta om min gårdag. Inte för att den var mycket trevligare, då den innehöll en muntlig redovisning i idrott+ att jag skulle hålla i en idrottslektion. Fast så farligt var det inte, trots att jag höll på att bryta ihop innan. Men stöttande människor som hummade varmt (mike som gympalärare, fråga inte) hjälpte:P

I övrigt hände inte så mycket spännande. Jag somnade kl 19 för att jag var helt övertrött, vilket resulterade i att jag vaknade kl 23 och var helt överpigg. Inte bra, men när jag ändå låg där helt klar i huvudet och utan en fungerande dator tänkte jag att jag lika gärna kunde göra lite nytta, så mellan 23.30-01.30 inatt låg jag och pluggade. Ambitiöst va?:D Tror dock inte så mycket fastande, attans då...

Idag blev en betydligt bättre dag, till att börja med började (oj vad mycket börja) vi inte förrän 13, så jag, Thea, Lina och Malen planerade en förmiddagsfika. Som vanligt gick inte våra planer som beräknat, Thea har gått och blivit sjuk stackarn, Lina tyckte fika kl 10.30 var för tidigt så där stod jag och the Mal. Det blev knappt en fika, snarare frukost/lunch, för jag hade ju såklart inte hunnit äta innan. Men trevligt var det iaf, och senare joinade Linan oss också, woho:D Föresten har jag nu varit på det omtalade café Lotus, det var faktiskt myspys.

Sen for vi till skolan för en lektion som bestod av filmvisning, inte så jobbigt men inte heller så nödvändigt eftersom vi redan visste i princip allt som sades i denna film. Hon som hade gjort filmen, en dokumentär om vattenblabla , var där och svarade på frågor men hon svarade inte på frågor, eller iaf inte på dom frågorna som vi ställde, så det kändes inte heller så nödvändigt. Sen stannade jag och mal kvar i skolan för att plugga men eftersom jag inte pluggade var jag kvar 1,5 timmar i skolan och gjorde ingenting, blev mest flumhum, inte heller detta så nödvändigt men det gör inget.

Sen jag kom hem har jag ätit semla och inte så mycket annat, det har varit trevligt, nu ska jag nog lägga mig framför tv:n om jag inte fastnar här framför datan, oj vilket händelserikt liv jag har, hejdååå!

Föresten, vet någon vad som har hänt med Weekday på Götgatan? Jag hade spanat in ett par byxor där, men idag när jag går dit och ska köpa dom har självklart butiken försvunnit! Varför?


Mando Diao (surprise) - Never seen the light of day (akustiskt)

Myspyshelg


Det blev en väldigt lugn men mysig helg, vilket passade mig perfekt. Igår var jag duktig och städade mitt rum, och sen blev det en snabbis till Täby C där jag köpte present-fix till Johanna (som fyller 18 idag!!) Jag gjorde ett fotoalbum med massa gamla bilder på oss och skrev lite grejer i och gjorde en skiva med "oss-låtar" på:D 
Jag tror hon blev glad, det verkade som det iaf. Själv fick jag födelsedagspresent (lite efterskott) vaniljljus (jag älskar vanilj), hallonbadskum (jag älskar hallon) och rosa tofflor (jag älskar rosa) :D
Efter vårt presentbyte kollade vi film och proppade i oss godsaker, bland annat glass, ostkaka och popcorn... Det var gott!

Idag fixade jag pannkakor till frukost eftersom jag har sagt till Johannisen i typ 100 år att jag måste steka pannkakor åt henne för att jag är grym på det, men det har inte blivit av förrän nu. Det var iaf en trevlig start på söndagen. Nu har jag grejat lite med o lägga över bilder till datorn och sånt, och snart ska jag iväg till sötsystern på middag. Kanske borde börja fixa mig för jag ska vara i Bergshamra om 30 min, puss och hej så länge!

image39
Tror det blir min nya favorittröja från Gina Tricot. Me like a lot!


Blink 182





Time for an old favourite; Blink 182 - I miss you. Typ hundra år sedan jag hörde den sist, men helt plötsligt dök den upp i mitt huvud o då får den även dyka upp här.
Appropå Blink var det ett tag sen man såg American pie, det kanske skulle va nåt ikväll. Känner för något lättsamt som man inte behöver tänka eller på något annat sätt anstränga hjärnan för att se... Skulle ju vara perfekt!

 


RSS 2.0