Schnööö


Nästan två veckor sedan sist, illa Stephanie, illa. Jag försöker komma på en bra anledning, kan man skylla blogg-torkan på snön? Kanske inte, men man kan skylla mycket annat på snön. Typ förseningar, förkylningar, köldskador osv. Nej, jag är inget big fan av snö (nu fick jag värsta MQ-känslan, deras "big fan of"-reklamer och SNÖ-smycken. Hej jag är nörd!) Det enda trevliga med snön är väl julkänslan, men eftersom det är en månad kvar (omg, prick en månad idag upptäckte jag just!) känns det som att det är lite tidigt för julkänsla. Den kommer ju hinna försvinna tills man verkligen måste ha den, dvs. på julafton. Samma sak hände mig förra året, riktigt jobbigt att inte ha julkänsla på julafton ska jag säga er! Kände mig typ vuxen eller nåt. Usch...

Jaja, nog talat om snö. Eftersom jag är uttråkad och inte så pepp på plugg kan jag dra en resumé av helgen. Det var en bra sådan (trots snön). Fredagen bjöd på en slapp skoldag, projekt hela dagen och sen utvecklingssamtal. Det gick bra, förutom att pappa och min mentor var lite väl pratglada så mitt samtal tog typ hundra år (överdrift, men 1 timme=not överdrift), vilket resulterade i att jag+M fick skynda till träningen (för att möta ytterligare ett M). Ohyes, ni läste rätt, jag tränade en fredag! Stolt? Självklart! Anywho, efter träningen, som för övrigt bestod av dans med en tränare som till personligheten var misstänkt lik en gammal bildlärare till mig (jag tror de flesta i min begränsade läsarkrets kan gissa sig till vem) fick jag skynda hem för att fira Christian, aka. the birthday boy. Det blev en ytterst trevlig kväll, I must say!

Dagen efter var jag trött efter fredagens bravader, så jag sov i princip fram tills att det var dags att fixa sig inför firandet av ännu en birthday boy, närmare bestämt Max (tänkte skriva Julias Max, men det lät så objektifierande så jag lät bli. Nu vet alla det iaf...). Kvällen inleddes med guitar hero world tour-spelande, kanske inte min starkaste sida men ändå väldigt roligt. Därefter begav sig hela sällskapet (minus en som redan befann sig där) till le restaurant, och tillbringade, utan att gå in på några detaljer, en ganska förträfflig kväll där. Sammanfattning av några av kvällens höjdpunkter: drink-kastande, (utdragna) whiskey-historier och misslyckade piruetter. J stod för 66,6% av dessa (haha förlåt, du är underbar<3) Jag är dock rädd att min käre far blev lite orolig, då han hann fara iväg till jobbet innan jag hade kommit hem.

Hursom, för att runda av kan jag avsluta med att berätta att jag lämnade mitt rum enbart 3 gånger på söndagen, och inte lämnade huset överhuvudtaget. Det blev alltså en förvånansvärt slapp söndag, med tv:n och telefonen som min enda vän, men det var faktiskt väldigt skönt. Har jag skjutit på plugget tillräckligt nu tycker ni? Haha puss på er, extra stor puss om ni orkade ta er igenom hela inlägget!


TV & Me, Mando med gästspelare på Rockbjörnen 2007. Carl Norén + munspel = <3 (yes I have a thing för munspel...)

Alive


Jag tänkte bara hälsa att jag lever, även om min blogg har dött lite den senaste tiden. Hinner helt enkelt inte uppdatera riktigt. Nu har jag gått och köpt träningskort också, me very duktig, men det innebär ju också att man måste träna (eller måste och måste, men annars är det väl lite onödigt att köpa ett träningskort) och träna=tar tid. Min senaste uppdatering var visst innan London, känns som en evighet sen, där var det iaf underbart. Och svinkallt. Men mest underbart. Nu ska jag gå och plugga, yeeeey (not), sen ska jag se Systrar i jeans, som tydligen inte bara är en bok utan även en film. Jaja, ha det så bra kära vänner, får se när nästa uppdatering blir...


Typ okänd demo av Mando Diao (eftersom människor känner till den är den ju inte helt okänd, men ganska för jag fick precis reda på den) börjar vid 4:20, den är så bra så jag dör. Jag dör också av att dom inte har haft någon spelning på tusen år, allvarliga abstinens-besvär! Behöver en ny omgång av "Get&Fluff på äventyr/Mando-konsert" snarast! Nytt album i februari (av Mando, inte av Get&Fluff) har vi dock att se fram emot, följt av en turné...? Hope so.


RSS 2.0