PÅSKLOV!


PÅSKLOV IS HERE PÅSKLOV IS HERE PÅSKLOV IS HERE!!!
Förlåt jag är bara väldigt glad, har längtat så. Kommer bli ganska mycket plugg-lov, men en hel del annat roligt ska också hinnas med så det gör inget. Våren försöker också hitta hit, kanske inte enligt väderleksrapporterna men enligt mig och det är det som räknas! Kom förresten just hem från fika med Panna, och jag har blivit beroende av brie/salami mackor:O Bara sådär. Det är så gott så jag dör, men det är ju lite onödigt att dö så det struntar jag i. Nu ska jag skriva min artikel om bistånd och lämna in den och efter det ska jag sitta och vara stolt över att jag har skrivit min artikel om bistånd och lämnat in den. Ni kanske märker att en viss någon, närmare bestämt jag, inte har sovit alltför mycket inatt men who cares för det är lov så jag har över en vecka på mig att sova ut. Annat trevligt som ska hinnas med är bland annat lite film/myskvällar med några sötnosar, lite pysseltajm (ohyes!), lite bubbelbad och skvaller med andra sötnosar osså förstås lite,nej förlåt jag menar mycket, party party hos the one and only dysse!
Får se om jag kikar in här och skriver under lovet, jag har blivit så oberäknelig helt plötsligt så jag vet inte ens själv. Men ha i vilket fall som helst ett underbart lov och glöm inte att man ska vara snälla mot varandra, för då blir folk glada och då blir världen en bättre plats. Puss!


För att skynda på mina försommarkänslor ännu mer har Håkan gått och släppt ny musik. Kärlek till honom för att han gör mig glad. Just de, nästa fredag signerar han sin nya skiva på Pet Sounds, joina mig där vettja!

Träningstime


Btw jag kan sparka i huvudhöjd:D Alltså egentligen i Andreas axelhöjd, men på mig blir det typ huvudhöjd, så visst är jag någorlunda vig? Bara en liten parantes sådär som jag tänkte skryta om.

När vi ändå är inne på området träning (för ja jag sparkas bara i och med träning, inte så ofta under vanliga vardagsrutiner) så ska jag och Miccan köpa träningskort på Friskis:D Kul va? Jag skiter i om ingen tycker det för det tycker iaf jag och Miccisen, wohoo träning here we come. Efter påsklovet sätter vi igång, då börjar allvaret.. Not, för jag tar det inte alls allvarligt, det är bara roligt, nyttigt och hälsosamt! Orka ta saker på alldeles för stort allvar!
Over and out!

Reminder


Tänkte bara påminna om att det snart är påsklov. Och att jag fortfarande existerar. Det har ju vart lite tomt här på den silvriga kopparsidan som är doppad i guld. Men jag finns alltså fortfarande, no need to worry. Appropå det där med guld o så har jag planer på att renovera denna sida, ska bara hitta lite tid över för det krävs en jävla massa tålamod aka. tid. Och det har jag inte för tillfället. Tid och tålamod allltså. Tålamod har jag väl iofs aldrig, men tid är den största bristvaran.

Hela mitt inlägg som jag skrev och var fett lång och bra försvann, så jag sammanfattar det viktigaste:

En vettig människa som för övrigt gjorde mig glad idag (tack för det<3) läste något vettigt för mig i eftermiddags; arbeta som om livet varade för evigt, älska som om imorgon är din sista dag. Nu formulerade jag kanske om det lite, men ni fattar grejen. Smart va? Ta till er det! Det ska iaf jag försöka.

Det funkade inte att lägga upp låtar på bloggen idag, men Kanye sjunger iaf i låten Homecoming lite annat vettigt; "People never get the flowers while they can still smell them". Dessvärre så sant, därför tänkte jag uppmana er: Give people the flowers while they can still smell them!
Puss och Godnatt!


+


Blev påmind av en bra person alla anledningar jag har att vara glad. Göteborg, Mando, Björn Gustafsson, lov, Håkan, mys, lov och festival... Jag borde nog vara gladast av alla. Sen har jag ju de bästa kompisarna man kan ha också, definitivt inget man ska underskatta. Systrar som också är ganska bäst. Tänkte på en sak, såg lite på Debatt där de prata om shopping-behov, och kom fram till att jag inte har shoppat något på evigheter (Italien borträknat). Känns rätt bra faktiskt, har inte saknat det heller. Det jag saknar är isf bara att vandra omkring på stan med någon trevlig filur och titta på saker, och kanske prova lite saker, och sen sätta sig på ett café och pladdra i hundratals timmar, typ. Inga shopping-fynd i världen går upp emot en sån sak. Börjar bli dags för en sån dag nu tycker jag. Ska äntligen träffa Micca på söndag (vi har inte setts på tusen år och dar), det får nog bli en sån dag då. Ja, det låter bra.
Puss och Godnatt.

+-


Vet inte om allt är bra eller dåligt just nu. Tror att det är ganska bra, eller så försöker jag bara lura mig att allt är det. Kan man lura sig glad? Får hoppas det. Försökte just övertyga Thea om att allt blir bättre, vet inte hur övertygande det är när man inte ens tror på det själv. Men det är många bra saker på gång, så jag borde kunna lura mig lycklig. Jag lyckades ju med det i helgen iaf. Eller nej, i helgen lurades jag inte. I helgen var jag lycklig. I helgen var allt bra. Verkligen allt. Så vill jag känna igen. Det var bästa känslan.

Nu vill jag bara sätta mig med en penna och ett papper och Mando Diao i högtalarna och rita. Jag känner ett sånt behov av att få vara kreativ, bara sitta och skissa massa trots att jag inte är duktig, för det är så roligt. Jag har inte ritat på ett år, för jag har inte hunnit. Eller jag har inte tagit mig tid till det, man väljer ju själv vad man ska hinna. Ska man hinna plugga till ett prov, eller ska man hinna rita. Jag valde provet. I längden valde jag nog rätt, tror jag. Men usch vad jag saknar ritandet. Vårterminen i ettan hade jag bild som estetiskt val, och det var så otroligt roligt. Lätt bästa lektionerna. Inte bara för att vi hade den bästa läraren och jag hade lektioner med alla de bästa människorna, utan för att det var så skönt att bara få sitta och rita. Konstigt, hur såna småsaker kan göra en glad. Snart, snart tänker jag ta mig tid till det. Prioritera ritande framför prov, då verkar man allt bra dum. Men att prioritera något man blir glad av framför något tråkigt, är det verkligen så dumt? Ja. Skitsamma, inget blir bra om man inte är glad.


Det här blir jag glad av. Lätt värt att prioritera.

Nattens fundering


Är det bara jag som alltid lyckas stava fel när jag ska skriva in min mejladress så att det blir "hormail.com" istället för "hotmail.com"? Måste r:et vara bredvid t:et? Det blir, av misstag, så grova ord då...



Om ni undrar vad jag gör uppe kl 1.00 natten innan en skoldag kan jag ju meddela, för den intresserade, att jag vaknade för en timme sen och var ashungrig. Traskade ner, åt några härliga knäckemackor med ost och... blev piggare än hackspetten i Kalle Ankas julafton på ecstacy. Vette fan vad jag ska göra nu... inte ta ecstacy iaf, det är en sak som är säker...

Kan förresten meddela att detta har varit en helt underbar helg, iaf en helt underbar fredag och lördag, och Mando Diao är utan tvekan det bästa bandet i hela världen. Dom är kärlek och respekt. Det visste jag iofs redan, men det kan ju vara bra att ni också får reda på det. Björn Gustafsson är förresten också lika med kärlek och respekt, det har han varit sen första gången jag såg honom, och den där göteborgsdialekten (Göteborg är en stad som har vunnit min kärlek, och respekt) gör honom bara ännu bättre.
Sådär, efter alla dessa respekt- och kärleksförklaringar återstår väl bara puss och godnatt!

ps. Kärlek och respekt är ganska viktigt förresten, trots att en viss person som jag såg upp till missbrukade det, men glöm i varje fall inte det. Och missbruka det inte.

Dagens tanke


Vårt sköljmedel luktar kille. Inte för att jag har något emot den doften i sig, men när mina nytvättade kläder luktar kille leder det till att jag går runt och luktar kille, och det har jag något emot.


Living on the edge


Jag lät just bli att öppna dörren när det ringde på, trots att jag är hemma! Sitter i köket framför min laptop, precis bredvid våra stora, insynsvänliga fönster, och ser två småungar med stora plastsäckar komma vandrande emot mitt hus. Förmodligen ska de försöka få mig att ge bort våra pantburkar för att de ska kunna åka på någon klassresa eller dylikt. "Fuck!" tänker jag. Den olycksbådande föraningen visade sig vara korrekt, strax därefter hör jag plingklockan ringa. Jag springer in i badrummet och låser in mig. Och tänker "hoppas att dom inte såg mig", 100% säker på att de sett mig. De plingar 2 gånger till, sen ger de upp. "Din egoistiske jävel" tänker de förmodligen. Jag ser mig själv i spegeln och mitt samvete mår lite bättre. Pappas för stora fleecetröja, med lite sylt på ärmen, gammal halsduk virad alldeles för många varv och därmed snarlik en stödkrage, mjukisbyxor, gårdagens smink utsmetat lite överallt i ansiktet och hår à la skatbo. Inte en chans att jag öppnar dörren i detta skick. Samtidigt fylls jag av en lite upprymd känsla, som en adrenalinkick, som man får när man gjort något riktigt busigt och kommit undan med det. 3 ungar till har kommit förbi och plingat på sedan dess, och varje gång har jag sprungit och gömt mig. Börjar nästan bli som kurragömma, med undantaget att ingen kommer och letar efter mig. Typ som en schizofren som leker kurragömma med sig själv.

Jag är för övrigt inte den enda i kvarteret som är asocial. Såg min granne skymta till i sitt köksfönster för max 15 minuter sedan, och nu när småungarna ringde på där var det ingen som kom och öppnade. Fan vad dålig stil, jag har ju i alla fall en bra ursäkt...

Dagens tanke


Ostmackor är så jävla underskattat. Tror fan jag skulle kunna leva hela mitt liv på ostmackor. Särskilt i kombination med soppa. Soppa är också jävligt underskattat.

Kvarteret Skatan




Kanske inte pallar skriva, men det här lägger jag iaf upp. Hahaha dom två är så jävla klockrena!

crazy vecka


Jag hinner inte riktigt med att blogga längre. Det kanske kommer dyka upp ett inlägg nån gång ibland, men inte oftare än så för just nu är det massa annat som tar tid. Nån gång i framtiden kanske jag blir en flitig bloggare, who knows? (god knows - mando diao). Men denna blogg känns inte så uppskattad av någon annan än mig iaf så det gör nog inte så mycket.

En av flera roliga saker inträffade för övrigt idag (jag är jag så självklart måste jag berätta om det). Jag råkade säga till en gruppmedlem att en person som vi skulle intervjua om biståndsarbete hade skickat över dokument om Charlotte Perelli. Det jag egentligen skulle säga var "om Swedfund" (företaget människan jobbar på). Fråga mig inte hur min hjärna fungerar, helt ärligt talat tror jag inte att den fungerar alls.
Annat roligt: grundval, valfusk.

Nu - time to läsa franskabok. Usch.
Fredag - Göteborg/Mando Diao. Inte usch. Snarare WOHOOOOOOO.

Adjö, so long!


image47
Knappt 4 dagar kvar...


Tråkväder


Kul väder det är ute - not! Grått och regn och skit, usch vad tråkigt. Nu vill jag tillbaks till Florens, eller så vill jag att tiden ska hoppa fram till fredag morgon och Göteborg! Men det är ju inte så stor chans att det händer så jag får väl finna mig i det här tråket, ska skriva klart historian nu:/ Sen ska jag träffa Mal, det var länge sen så det blir trevligt. Min frukost var jättegod föresten, ingen människa kommer väl förstå det här men jag åt knäckemackor med ost, det låter jättesimpelt och torrt och äckligt men jag tycker verkligen att det är helt sjukt gott. Drack iskallt vatten till också, har saknat hemma-vattnet för Italien-vatten smakar inte likadant utan är mycket äckligare (jag tycker iofs att allt vatten som inte är hemma-vatten är äckligare, oavsett om det bara är en kilometer bort så är det inte hemmavatten och då är det inte lika gott. Enda vattnet som är godare än hemma är Åre-vatten, det är helt sjukt gott.) Förlåt jag tror jag har blivit lite skadad av vattenprojektet som vi har haft, jag ska sluta prata om vatten nu.
Men ni får ha en bra dag kära vänner, pusspuss!


Beroende av den här för tillfället, Maroon 5 - Won't go home without you. Den spelades typ i varenda affär i Florens.

Hemma från Italien


Kom hem från Florens igår natt men har inte orkat skriva något ännu idag. Har tillbringat mesta av tiden idag framför datorn och i telefon, med Malin och Johanna och Andreas och Jeanette. Inte fått så mycket vettigt gjort, men en slapp dag är en skön dag. Dessutom är det lov. Fast jag har väl slappat tillräckligt i Italien, fortsätter jag såhär kommer nästa vecka bli ett helvete i skolan. Fram till fredag iaf, för då åker vi till Göteborg och kollar Mando Diao<3 och glömmer all skol-skit för ett litet tag - Lycka. Just det, har lyssnat på en hel massa Mando-musik idag, inget ovanligt men det är ändå härligt värre. Får en nästan att glömma paniken och hysterin, men inte riktigt.

Tog världens längsta dusch förut också, fy på vatten-slösande Stephanie, men jag orkade inte bry mig för en dusch hemma är så tusen gånger bättre än en äckel-hotelldusch (spelar ingen roll hur fräscht hotellet är, hotelldusch är äckel, tänk alla hundratals nakna människor som varit där inne innan, och efter vad anna berätta om en tant och en duschslang i badhuset har jag fått men för livet) och en hemmadusch var underbart. Speciellt med min nya duschcreme med vaniljdoft. Men nu känns det konstigt att sitta och skriva om duschar så nu ska jag sluta med det. Borde väl ändå gå och lägga mig, klockan är över 2 och jag måste upp tidigt imorn. Måste föresten tipsa om svt:s "fredagsunderhållning", talkshowen Robins, det låter ju så sjukt B med en talkshow på 1an och det är det också men den är helt stört rolig så jag bryr mig inte. Jag beordrar er alla att sätta på (haha "sätta på") 1an nästa fredag klockan 21.30 och skratta med i skummis-sketcherna och intervjuerna!
Godnatt kära små och stora barn!

image46
Saknar Florens, där sken solen rätt härligt också.


RSS 2.0